Akik már voltak Görögországban nyaralni idén, mennyire tartják be,ellenőrzik a maszkot,korlátozásokat?
Figyelt kérdés
Leginkább az északi részre vagyok kíváncsi,Nei Poriba megyünk július végén.2021. jún. 21. 09:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem keress rá. Én nem voltam idén ott.
2/6 anonim válasza:
Te tényleg trükközni és csalni akarsz???
Elmész külföldre és lejáratod nem csak magadat, hanem minket is, becsületes embereket, akik betartjuk a törvényeket!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm releváns válaszod, nem állítottam, hogy,,csalni" szándékoznék, csupán érdeklődés gyanánt tettem fel a kérdést, ettől még nem érzem úgy,hogy csorba esett volna a becsületemen
2021. jún. 21. 15:17
4/6 anonim válasza:
Okosban dzsipsziskedni, aztan jovo nyaron is igy elni, igen, sok ilyen ember kell egy jo kis soha veget nem ero pandemiahoz.
5/6 anonim válasza:
Amikor az ellenőrzésre és a betartásra kérdeztél rá, az szerintem egyértelmű patkány szándékot takar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!