Leotekkenfan kérdése:
Ségítséget szeretnék kérni. Szerintetek elkéne mennem hozzá vagy sem?
Figyelt kérdés
Megismertem egy társkeresőn egy férfit aki Luxemburgban él (én is oda állítottam be magam mintha ott élnék így 6 km-re jelzett tőle) elkezdtünk beszélgetni és nagyon tetszünk egymásnak. Szeretné ha kiköltöznék hozzá, szerezne nekem munkát. Nincs pénzem kimenni hozzá, így ismerősei vinnének ki kocsival jövő héten, mert ők is pont vissza fognak menni Luxemburgba. Eléggé félek, mert mégis csak idegenek és a férfival sem találkoztam még és így elég fura, hogy egyből nála lakjak. A lényeg, hogy nem nagyon tudok dönteni, mert tényleg kedves embernek tűnik és már olyan régota nincs munkám a pénz is nagyon jól jönne. Kérlek segítsetek! 21/l2021. jún. 14. 20:40
11/14 anonim válasza:
Ha mar szereted a veszelyt, itthon legyel szexmunkas, es a magad fonoke legyel vagy alkalmaztasd magad egy barban. Es tarskereson ne akarj olyan helyen keresni, ahova sajat erodbol ki se tudsz menni.
12/14 anonim válasza:
"én is oda állítottam be magam mintha ott élnék...Szeretné ha kiköltöznék hozzá, "
Ez nem egészen világos.
Most úgy tudja, hogy ott élsz, vagy úgy, hogy itthon.
Össze-vissza hazudozol.
13/14 anonim válasza:
Mivel egy ordas nagy kamuval indítottál a lakóhelyedet illetően, nehéz lesz ezt a kapcsolatot bizalmi alapokra építeni. Engedd el.
14/14 anonim válasza:
Én is 1000 km-ről ismerkedtem a barátommal, de NEKI volt alap, hogy első pár randira Ő jön haza Mo-ra, és Bp-n szállunk meg airbnb-n.
Fel sem merült benne, hogy én utazzak ki, mikor még "csak" beszélgettünk, pedig 100% őszinte volt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!