Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ségítséget szeretnék kérni....

Leotekkenfan kérdése:

Ségítséget szeretnék kérni. Szerintetek elkéne mennem hozzá vagy sem?

Figyelt kérdés
Megismertem egy társkeresőn egy férfit aki Luxemburgban él (én is oda állítottam be magam mintha ott élnék így 6 km-re jelzett tőle) elkezdtünk beszélgetni és nagyon tetszünk egymásnak. Szeretné ha kiköltöznék hozzá, szerezne nekem munkát. Nincs pénzem kimenni hozzá, így ismerősei vinnének ki kocsival jövő héten, mert ők is pont vissza fognak menni Luxemburgba. Eléggé félek, mert mégis csak idegenek és a férfival sem találkoztam még és így elég fura, hogy egyből nála lakjak. A lényeg, hogy nem nagyon tudok dönteni, mert tényleg kedves embernek tűnik és már olyan régota nincs munkám a pénz is nagyon jól jönne. Kérlek segítsetek! 21/l

2021. jún. 14. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképpen.
2021. jún. 14. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy nem egy strici...???? Kivisznek hozzá, aztán dolgozhatsz neki...
2021. jún. 14. 20:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne, semmi esetre se. Inkább legyen egy elhalasztott lehetőséged, mint hogy ezentúl szexrabszolgaként élj.
2021. jún. 14. 21:09
 4/14 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy nem strici. Kávét árul az utcán fent is van googlen az üzlete. Küldte ahogy ott dolgozik.
2021. jún. 14. 21:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És az, hogy van egy kép róla (vagy bárki másról, ugye azt sem tudod, hogy néz ki), ahogy ott pózol a kávéval, az szerinted azt bizonyítja, hogy nem strici és egyébként sem akar semmi rosszat neked?
2021. jún. 14. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem akkor is gyanús.... Még soha nem találkoztatok, de már szeretné ha kiköltöznél hozzá.... HOnnan tudod, hogy működne a kapcsolat, ha még egy szót sem beszéltetek életben...??? Milyen nemzetiségű a pasi????

Te milyen nyelveket beszélsz? Mit fogsz ott csinálni, ha nem jön be a kapcsolat?

2021. jún. 14. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én a belga király vagyok. Itt a fényképem.

[link]

és ez a házam

[link]

Néha el szoktam jönni ide kávét inni

[link]

Költözz ki hozzám! Én egy valós személy vagyok és szerelmes vagyok beléd! Szerzek neked munkát is, ne aggódj!!!

Kb. ennyire hihető a pasasod.

Ha kimész hozzá, elszedi mindenedet, szanaszéjjel megver, és prosti leszel, még megszokni se tudsz. És igen, pont "véletlenül a haverjai Magyarországon vannak és pont véletlenül akkor mennek vissza, amikor te elszánod magad rá.

NE MENJ!!! EZ CSALÓ!!!

2021. jún. 14. 21:59
 8/14 anonim válasza:
100%

Ezért kár Luxemburgba menni. Én is ki tudlak zavarni az út mellé, és el tudom venni, amit megkeresel.

Komolyan nincs körülötted egy épeszű ember, aki helyrerakná azt a zavaros fejecskédet?

2021. jún. 14. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Annak azért örülök, hogy legalább annyi gyanakvás volt benned, hogy kiírd ide ezt a kérdést.
2021. jún. 14. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
ismerös a kis kocsijával prostinak vinne ki. bevallottad neki hogy annyi pénzed sincs hogy magadtól kiutazz, így arra se lenne hogy kintről hazamenekülj. te vagy a tökéletes szexrabszolga. amint kint vagy elveszi az összes pénzed és az irataidat, esélyed se lenne megmenekülni, gondolom a helyi nyelvet se beszéled. remélem kamu a kérdés
2021. jún. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!