Bécs Favoriten. Tényleg olyan gáz a hely(zet), mint ahogy a magyar média előadta egy időben?
Akkor nem nagyon foglalkoztam vele, mikor ezzel volt tele a média, nem ismerem Bécst, most viszont úgy alakult, hogy ősz után muszáj, hogy kiköltözzek másfél évre. Próbálom megtervezni a költségvetést és azon a környéken találtam jó áron nagyon kis pöpec lakásokat, ráadásul ahova majd gyakran kell járnom, oda nagyon közel van.
Megnéztem a képeket a neten, igen, elég multikulti, a képen fejkendős nők vannak stb, de valahogy nekem nem tűnik azért egy Budapest Hős utcának, nem putrit találtam, mint amire számítottam régi félfüles információk alapján.
Akinek van közelebbi tapasztalta megosztaná velem, hogy most akkor mi az igazság?
Fontos a költségvetés, de egyedül megyek, fiatal 20 éves nő vagyok, tehát azért a közbizontság is.
Ha tényleg nagyon gáz, akkor inkább fizetek többet persze.
Előre is köszönöm! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!