Kezdőoldal » Utazás » Európa » Burgaszba hogyan érdemes menni?

Burgaszba hogyan érdemes menni?

Figyelt kérdés

Autó vagy repülő? Inkább autóval mennánk augusztus elején mivel így több napot lehetnénk ott, s a repülőjegy is drága.

Szerbián vagy Románián keresztül menjünk inkább?

A szerb autópályákon mire érdemes figyelni? Mennyi ot az autópálya matrica díj kb.? Utánenéztem de nem találtam erről semmit.

Kinek mi a tapasztaalta? Éttermek, tömegközlekedés ,taxi olcsóak? Olcsó szállásokat találtam már. A helyiek milyenek?

Jó választás?

#Bulgária #Burgazs
2021. máj. 27. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, Burgaszban minek neked a kocsi. 1 leva egy buszjegy, ami bárhova érvényes. (számold ki.)

Egyébként számold ki azt is, mennyiért fogod a kocsidat parkoltatni.

Ha sikerült, gyere vissza.

2021. máj. 28. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom, neked az index bulgária fórumja való. Ott fogsz tanácsot kapni autós lejutásról.
2021. máj. 28. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyébként megnéztem neked. Júlisura fejenként és irányonként 5000 Ft most is egy burgaszi repülőjegy.

Vagy átszervezed az utat kicsit előbbre, vagy vársz néhány hetet, és augusztusban is annyiból vagy ott,a amennyiből a falud gémeskútjáig jutsz el max autóval.

2021. máj. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!