Az Észak-Európai országok közül (Izland, Norvégia, Svédország, Finnország, Dánia) szerintetek melyikbe lenne érdemes munkát vállalni akár évekre is? (persze nyelvtudással)
Az izlandit kb lehetetlenség megtanulni. A finn szintén olyan nehéz mint a magyar.
Én legszívesebben Malmöbe költöznék és Koppenhágába ingáznék.
Svédországban kapsz többhónapos ingyen nyelvtanfolyamot, de el kell kötelezned magadat 3 évre az állami eü. ellátásban.
Nem fizetnek rosszul....
És jó a rendszer.
Szerintem Svédország vagy Dánia a legjobbak.
Norvégia majdnem, csak annyival drágább, hogy az már elképzelhetetlen.
Finnország nagyon buskomor és még mindig náluk a legkevésbé jó az életminőség.
Izland egy 300k kis szigetország, jóval kevesebb ott a lehetőség, és hasonlóan drága mint Norvégia.
Dániában eszmeletlen nagy hiány van ebből a szakmából, pont most volt több botrány, hogy szülő nőket elküldenek a kórházból, mert nincs, aki ellássa őket. Szóval 100 százalék az elhelyezkedés esélye bármelyik varosban.
Ha jól tudom, van is Mo-n közvetítő cég eü területen, és segítenek mindent (munka, lakhatás, nyelvtanulás) itthonról megszervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!