Franciaországban leszek 6-7 napot, lesz biztos wifi is, viszont a kinti (utcai) léthez akarok mobilnetet, mivel itthon szinte csak wifiről vagyok, ezért fogalmam sincs mennyit kellene vennem?
Attól még, hogy wifit használsz, el tudsz navigálni a telefonod beállításai közé és megnézni a havi adathasználatot.
50 meg 100MB nevetségesen kevés, szerintem kizárt dolog, hogy ilyen opciókat még bármelyik szolgáltató kínáljon, ezek 8-10 éve voltak reálisak. Én egy nap 0,5-1GB közt használok, és szintén nincs Tiktok meg tonnányi videó, csak híroldalak, Messenger, térkép, kevés zene.
A legjobb adatszolgáltató franciáknál a Free nevű, 150GB adat szerződés nélkül 20 euró. Az Orange a legnagyobb és cserébe a legdrágább is, őket kerüld. A helyi Vodafone-partner neve SFR, ők se rosszak, 10€-ért 5GB adat is elég lehet.
A 100 Mb nagyon kevés, max 20 átlagos méretű weboldal megnyitására elég. Facebooknál kb. 30 perc (maximum) videók nézése nélkül.
A legtöbb mobilnet csomag EU-ban is használható, a csomagokban benne van az EU-s adatkeret (van amelyiknél a teljes lehasználható EU-ban). Sajnos még az 1Gb sem sok (egy hétre sem), legfeljebb nagyon alap dolgokra elég. 1Gb-nál kisebbet szerintem ne vegyél, de ez sem lesz sokra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!