Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Franciát akarok tanulni otthon?

I.B.T. kérdése:

Franciát akarok tanulni otthon?

Figyelt kérdés

Jövő nyárra akarok megtanulni legalább alapfokon franciából. Meglátom mire jutok, de legalább egy alapfokú francia nyelvvizsgára lenne szükségem. Itthon akarok tanulni egészen következő nyárig, amikoris 2 hónapot töltenék nyelvtanárnál. Azután letenném a nyelvvizsgát.

Angolból már van egy középfokú nyelvvizsgám, de azóta már elég sokminden rámragadt. Ha jól tudom, aki jó angolból az könnyebben tudja tanulni a franciát.

Az elejéről kell kezdenem. ELőször arra gondoltam megtanulom a kiejtést, névmásokat, alap szavakat és mondattant. Következő lépésként pedig (és itt a kérdésem lényege) olyan anyagokat keresnék, melyek angol-francia nyelven tartalmaznak mondatokat. Nem akarok szavakat üresen tanulni. Tudnátok ajánlani olyan könyveket, amik nektek már beváltak, esetleg online oldalakat, amikből felkészülhetnék?

2018. ápr. 29. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ez a könyvsorozat a legjobb az alapozáshoz. Bár én nem franciát, hanem olaszt kezdtem anno ezzel, de nagyon hasznosnak találom.

2018. ápr. 29. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
2018. ápr. 29. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Duolingo webes vagy mobil

angolról oktat franciát.

Kreatív francia, kifejezetten otthon tanulásra.

Francia-angol szótár: Bled Vocabulaire Anglais

[link]

Angol és francia között sok szó hasonló, na de a nyelvtan, az nagyon más és jóval nehezebb.

2018. ápr. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!