Franciát akarok tanulni otthon?
Jövő nyárra akarok megtanulni legalább alapfokon franciából. Meglátom mire jutok, de legalább egy alapfokú francia nyelvvizsgára lenne szükségem. Itthon akarok tanulni egészen következő nyárig, amikoris 2 hónapot töltenék nyelvtanárnál. Azután letenném a nyelvvizsgát.
Angolból már van egy középfokú nyelvvizsgám, de azóta már elég sokminden rámragadt. Ha jól tudom, aki jó angolból az könnyebben tudja tanulni a franciát.
Az elejéről kell kezdenem. ELőször arra gondoltam megtanulom a kiejtést, névmásokat, alap szavakat és mondattant. Következő lépésként pedig (és itt a kérdésem lényege) olyan anyagokat keresnék, melyek angol-francia nyelven tartalmaznak mondatokat. Nem akarok szavakat üresen tanulni. Tudnátok ajánlani olyan könyveket, amik nektek már beváltak, esetleg online oldalakat, amikből felkészülhetnék?
Ez a könyvsorozat a legjobb az alapozáshoz. Bár én nem franciát, hanem olaszt kezdtem anno ezzel, de nagyon hasznosnak találom.
Duolingo webes vagy mobil
angolról oktat franciát.
Kreatív francia, kifejezetten otthon tanulásra.
Francia-angol szótár: Bled Vocabulaire Anglais
Angol és francia között sok szó hasonló, na de a nyelvtan, az nagyon más és jóval nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!