Utálom az egyetemet, nem akarok bejárni, csak otthon nem tudok mit mondani?
Nem akarok bemenni, csak vizsgára,meg zh-ra, meg amik kötelezőek..
Azt sem tudom mit csináljak. Itthonról el kell mennem időben, de utána nem tudok hol ellenni. Az sem vált be, hogy buszozgatok, mert egyaz, rengeteg pénz, kettő, még a Balaton parton is hülyének néznek, ha délelőtt sétálgatok...
Itthon nem engedik meg, hogy maradjak. Heti 3 napot tudnék dolgozni...
Nincs diplomám, nem gyárban dolgozom, nem 3 műszakban, és jól keresek.
További jó általánosítást.
Kérdező. Neked 2 pofon kell, nem diploma.
És ha nem tudom elvégezni, mit csináljak????? Lehetek utcaseprő is, de nem tudom elvégezni, győlölöm.
Amúgy azt nem írtam, hogy átverném őket, mert dolgozatokra bemennék, meg arra az egy-két órára kb. 3 a héten, amin van és számít is a katalógus.
Inkább dolgoznék, mert annaks emmi értelme, ami most van.
Pofon????
Mondtam, hogy nem engedikeg, hogy dolgozzak, mert inkább tanuljak... Nem is akartam idejárni
Akkor menj el dolgozni, hamar rá fogsz jönni, hogy mennyivel jobb inkább egyetemre járni. Utána nem leszel egy hisztis ovodás szellemi szintjén, remélhetőleg :D
#2 Persze kivételek is vannak, de ez a ritkább.
Arról nem beszélve, hogy akinek nincs diplomája nem is ember?
Egyébként 12 évig voltam kitűnő, persze nem számít semmit, de hülyének se tartom magam.
Annyira gyűlölöm ezt a sulit, hogy elmondhatatlan.
Egyébként leírtam, hogy tervezem megcsinàlni... De legalább hasznosabban is tölthetném az időmet. Mert hogy lebuszozok Siófokra, meg vissza nem az. Meg ki is röhögnek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!