Utálom az egyetemet, nem akarok bejárni, csak otthon nem tudok mit mondani?
Nem akarok bemenni, csak vizsgára,meg zh-ra, meg amik kötelezőek..
Azt sem tudom mit csináljak. Itthonról el kell mennem időben, de utána nem tudok hol ellenni. Az sem vált be, hogy buszozgatok, mert egyaz, rengeteg pénz, kettő, még a Balaton parton is hülyének néznek, ha délelőtt sétálgatok...
Itthon nem engedik meg, hogy maradjak. Heti 3 napot tudnék dolgozni...
Azt is képzeljétek el, hogy a "hozzám hasonlók", mint én, ad mindenkinek anyagot, meg tavalyi dolgozatokat, megszerezett mintadogát, lefényképezett anyagot, könyvet.
Az előadásokateg felrakják, ha nem, akkor bejàrok. Én küldöm el mindenkinek. De 95 %-ban odaadják.
Egyébként, akkor mit csinál az az ember, akinek nincs diplomája? Mert az általános iskolás osztályomból (36), 2-en járunk egyetemre.
Egyébként, akkor mit csinál az az ember, akinek nincs diplomája? Mert az általános iskolás osztályomból (36), 2-en járunk egyetemre
Sok mindent. Egyik barátnőm a magyar államkincstárnál van okj-vel 170 nettóért
Másik ápoló, olyan nettó 140 ezerért
Harmadik ismerősöm szoliban dolgozik szintén 150 körüli nettóért
Negyedik cnc esztergályos 190 nettóért
Apukám villanyszerelő. Vállalkozóként, mire mindent kifizet durván 300 ezer a tiszta havi jövedelme
Keresztanyukám magánbölcsiben van, kb ilyen dajka, 150 nettóért.
Ők csak akik közel állnak hozzám, de bőven tudnék még sorolni
Hát kössz, inkább a diplomás 400 nettó + fizu.
Hát a nettó 400+-os fizut nem sok diplomás szakkal lehet elérni, mindenki nem mehet mérnöknek, programtervezőnek meg szív és agysebésznek. Mondom ezt piacképes, jól fizető diplomával. Sajnos vannak diplomás ismerőseim, akik kevesebbet keresnek mint az okj-vel rendelkezőek
A 400k fölötti nettó azért nem általános, valóban csak kevés területre jellemző.
Kérdező, nagy, egy papíron felnőtt férfi/nő/tetszőleges gender miért ennyire agyhalott és életképtelen? Szedd már össze magad. Szét vagy esve.
Otthon azért szívesen tanulsz?
Mert egy csomó dologra tényleg felesleges bejárni, ha így is le tudsz vizsgázni, akkor semmi rossz nincs ebben.
De a szüleidet ne verd át, nőj fel, vállald a konfliktusokat. Ha sikeresen levizsgázol annak ellenére, hogy keveset jársz be, akkor nekik is el kell fogadniuk a dolgot - ha csúszol, akkor persze ráfoghatják, hogy ezért csúszol, és ők ezt nem finanszírozzák, de akkor ezt is fel kell vállalni. Én is inkább dolgoztam egyetem mellett, mégis jó eredménnyel, csúszás nélkül végeztem, és sokkal hasznosabb volt elmenni dolgozni (anyagilag is, meg a munkatapasztalat miatt is), mintha semmire-sem-jó órákon ültem volna)
Ha viszont az egészet nem akarod, akkor hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!