Franciaországban ugyanolyan konnektor van, mint nálunk, vagy kell valami átvezető, ha be akarok dugni valamit?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 16:25
2/8 anonim válasza:
Ha jól tudom egész Európában egységes a konnektor és a hálózati feszültség , csak Amerika különc egy kicsit.
3/8 anonim válasza:
Más, de a legtöbb esetben nem kell adapter.
5/8 anonim válasza:
ugyanolyan..
Anglia, ahol más van, meg tengerentúlon
6/8 anonim válasza:
ahogy itt a wikipédiás link is írja európába Anglián kívül csak olaszban meg dániában van érdekes konektor, de ezeket sem használják már azokban az országokban sem!!!
7/8 anonim válasza:
Hát nem ugyanolyan! Kénytelen voltam helyben venni vízforralót! Pontosabban sok, főleg drágább szállodában ugyanolyan, de vidéken, kisebb panziókban, magánszálláson gyakori még a régi, amelynek a lényege, hogy a földelés rúdja kifelé áll. Nézd meg interneten a lehetőségeket, rengetegféle van leírásokkal, pár-száztól pár-ezer forintig. Megveheted egész Európára, mert Olaszországban is sok helyen van még a régi.
8/8 anonim válasza:
"Olaszországba sok helyen van még régi"
mondj légyszi legalább két helyet ahol láttál ilyet: Mert én már 40(!!) alkalommal voltam Olaszországban Bolzanótól, Udinétől egész Cataniáig, Bariig mindehol...éjszakai vonatoztam meg panzióztam is eleget.
De élőben még sose láttam ilyen olasz konektort!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!