Kezdőoldal » Utazás » Európa » Férjem nagyon költözne külföld...

Férjem nagyon költözne külföldre hogy ott jobb az élet több pénz stb . De én most nézegetem lakást itt Magyarországon én itt terveznék . Szerintetek melyik jobb? Külföldre vagy itt legyen lakás stb .Többi lent

Figyelt kérdés
Vannak gyerekeink nagyon mondja hogy gyerekeknek külföldön is jobb lenne suli stb később munka . Azért ha már van egy lakás csak könnyebb itt nem ?
2021. máj. 9. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9:

Nem, én a 6os vagyok

2021. máj. 11. 11:45
 12/15 Gabesz077 válasza:
Külföldön sokkal több még mindig a lehetőség a jobb életre. Persze itthon is lehet boldogulni, csak nehezebb
2021. máj. 11. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Én kiköltöznék, de azt megvárnám, hogy a gyerekek elvégezzék legalább az általánost, de inkább a gimit is, de mindenképpen mennék, én menni is fogok.
2021. máj. 11. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért azt jó lenne tudni, hol is van pontosan ez a külföld. Nyelvet beszélitek? Mérlegelni kell szerintem - pláne gyerekekkel - hogy neked és a férjednek miylen kilátásai lennének. Milyen munkát tudnátok elvállalni? Szakmátokban el tudnátok helyezkedni? Lenne valamennyi kezdőtőke, amiből egy kényelmes lakást tudnátok bérelni?
2021. máj. 12. 01:16
 15/15 anonim ***** válasza:
4-es megnyugtatott, hogy nem én vagyok teljesen hülye. Bár nem ilyen jó szakmám van mint nektek, de szintén értelmiségikent dolgozom kint és mennék haza..tényleg olyan borzalmas,ahogy leírtátok,minden igaz.
2021. máj. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!