Közép-Olaszország is élhetetlen emiatt (alább), hasonlóan a déli országrészhez? Vagy azért ott jobb a helyzet (még ha nem is Észak-Itália)?
Olvastam néhány helyen, hogy hiába meglehetősen szegény országrész a déli, munkalehetőségek sem igazán vannak, és alacsonyabbak északhoz képest a fizetések, mégis drágának számít a hely. Városok például, vagy az alacsony fizetésekhez képest nagyon magas ingatlanárak.
Közép-Olaszország ebben a tekintetben jobb helyen áll? Élhetőbb?
Magyarul: lehet, hogy drága sok minden (fagylalttól kezdve a szolgáltatásokig), magasak ott is a családi házak, telkek árai, de jóval több a munkalehetőség, és jobbak is a havi keresetek? Akár egyedüli vállalkozóként, akár alkalmazottként, mindegy.
Csökkent az ingatlanárakon az, hogy nagyvárosoktól távolabbi falvak ingatlanait nézzük? 20-25 kilométerre egy-egy várostól?
Előre is köszönöm a használható, illedelmes válaszokat!
Sokat járok Olaszországban. A normális ingatlan, mindenhol drága.
Ahol (és ami) olcsó, azt te sem vennéd meg.
És erre mit mondanátok?
"De Közép-Itáliában jóval több a munkalehetőség, és jobbak is a havi keresetek (még ha nem is Észak-Itália)? Akár egyedüli vállalkozóként, akár alkalmazottként, mindegy."
3
Közép-Itália elég nagy. Ott sem mindenhol ugyanolyan minden. Vállalkozóként bárhol elvagy, alkalmazottként meg eléggé behatároltak a lehetőségek.
Róma - Livorno - Ravenna - Pescara négyszögben.
Igaz, szerintem nem erre gondolhattál, sokkal inkább arra, hogy: nem mindegy az, hogy városban, vagy falun, illetve tengerparti városban, vagy valahol a hegyekben, eldugott faluban vállalsz munkát.
Professore! Nem Rómát írtam. :) Nézd meg újra. A négy város által behatárolt négyszöget, egyiket sem muszáj érinteni, mehet az ember ebben a négyszögben északabbra is egészen Ravennáig. :)
Így mit mondasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!