Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mostanaban milyen a hatarellen...

Mostanaban milyen a hatarellenorzes ezen a vonalon?

Figyelt kérdés
Ausztriabol Magyarorszagra, Hegyeshalomnal, vonattal! Decemberben mikor hazamentem, nem kaptam karantent ugyanitt
2021. febr. 24. 10:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Hetkoznap, 14-16 ora kozott
2021. febr. 24. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Javíts ki kérlek, de te most kiírtál egy olyan kérdést, amely alapján törvényt szegnél, és közönséges senkiházi bűnözővé válnál.

Az pontosan látszik, hogy semmit nem értettél meg a járványból. Az is pontosan látszik, hogy alapvetően idióta barom maradtál.

2021. febr. 24. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerőseim szintén decemberben jöttek és volt ellenőrzés, mindenkit karanténba tettek, akinek nem volt papírja.
2021. febr. 24. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
2! Nem igazan ertem a tamadast. Egy szoval nem mondtam ilyesmit, csupan erdeklodom, hogy jelenleg hazafele milyen a helyzet. Azt sem mondtam, hogy decemberben nem tartottam volna be, attol fuggetlenul, hogy nem kaptam hivatalosan. Ausztriaban most leultem a karantent, hiaba nem kaptam piros cetlit.
2021. febr. 24. 10:49
 5/5 anonim válasza:
Erős
2021. febr. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!