Ha busszal vagy vonattal megyek Budapestrol Becsbe aztan meg vissza akkor van -e mostansag valamilyen hatarellenorzes, okmany ellenorzes ut kozben es ha van akkor eleg -e a szemelyi, vagy utlevelet kernek?
Migránshelyzet leginkább a főgėci fejében van: a józan agysejtjei emigráltak.
Ezzel együtt valóban fenntartja az “ideiglenes” határellenőrzést Ausztria és szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a vonatokon is tartanak, ezért személyi igazolvány vagy útlevél szükséges.
3-as, te csak lepontozol vagy el is olvasod a válaszomat?
Pont azt írtam, hogy nincs migránshelyzet, csak Orbán fantáziájában. Az útlevél pedig igenis a személyi igazolvány alternatívája, ha az EU-ban igazolnod kell a személyazonosságodat. Ízlelgesd a VAGY kötőszó jelentését, kérlek.
Egyrészt nincs migránshelyzet. 2016 óta nincs. Másrészt nemtom honnan jönnek ezek 'az osztrák rendőrök bunkók' típusú dolgok. Európában alig 1-2 ország van, ahol felmerülhet ilyesmi és világszinten is csak a kimondottan szerencsétlen helyzetű országokban megbízhatatlan és korrupt a rendőrség, egyszer Bissau-Guineában kellett egyszer sokat fizetnem azért, hogy ne vigyenek be az őrsre valami kamu indokkal, de abban az országban nem nagyon van aszfaltút meg elektromos áram.
Útlevél immáron vagy 10 éve szükségtelen az Unión belül, szóval ez is kapufa. M1 helyett inkább olvass világsajtót.
3-as vagyok.
Nem pontoztam se le,se fel senkit,szóval ne vádaskodj alaptalanul,kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!