15eves vagyok kocsival mennek budapestrol londonba. Mit tegyek?
15éves vagyok budapestről londonba utaznák a rokonaimmal kocsival es szerintettek a hatarnal kernek szuloi hatarozatott?
elore is koszi a valaszokat
Első, a kérdező nem telekocsit keres hanem azt kérdezi hogy a határnál kérnek-e szülői beleegyezést.
Kérdező, bár a schengeni területen végigmész simán anélkül hogy bárki bármit kérdezne de az angol határőr fog kérni papírt:
Travelling with children
You may be asked at the border to prove the relationship between you and any children travelling with you if you don’t seem to be the parent - for example, if you have a different surname.
You can prove this with:
a birth or adoption certificate showing your relationship with the child
divorce or marriage certificates if you’re the parent but have a different surname from the child
a letter from the child’s parent giving permission for the child to travel with you and providing contact details if you’re not the parent
Először is miért mennél ki Londonba, hogy nem tudnak a szüleid róla???
2.Legálisan nem tudod megcsinálni szerintem...
Szerintem még ezt megelőzően elsősorban azzal foglalkozz, hogy a botrányos helyesírásodon javíts valamelyest... "mennyek", "utaznák" és társai nem fordulhatnak elő!!!!
Egyébként meg legálisan nem tudod ezt megoldani, ha ellenőriznek, bukta van. És bárhol igazoltathatnak, nemcsak a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!