Mit gondoltok arrol, a kiskapurol, hogy mivel nincs hatarellenorzes ausztrianal/szlovakianal, rengetegen megusszak a ket het karantent, ellenben ha reulovel jonnenek nem igy lenne?
Ha jól értem, te most ki akarod játszani magyarország törvényeit. Mivel őszintén kérdezted, őszintén válaszolok:
egyrészt törvénytelen amit akarsz, másrészt látszik, hogy marhára nem érdekel téged, megfertőzöl-e másokat.
A törvényeket nálad okosabb nénik és bácsik hozzőák. Neked nem okoskodnod kellene, hanem betartanod őket.
Én Svájcból jöttem volna haza repülővel, de mivel a reptéren még karantén van, így inkább vonattal jöttem, mert így nincs karantén. Zürich-München-Bécs-Sopron-Budapest. Kocsival is ugyanígy szabad az út. Ez egyébként azoknak szívás, akik repülővel akarnának jönni, ez már kb. diszkrimináció.
#1 Jelen álláspont szerint a megnyitott határokon bármelyik magyar állampolgár beléphet, függetlenül attól, melyik országból indult, szóval ez egyáltalán nem törvénytelen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!