Bécsben tudok boldogan élni, ha csak németül tudok és picit törökül, de angolul nem? Munka szempontjából mindegy, azon kívül kérdezem.
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 00:55
11/21 A kérdező kommentje:
Köszike, cukik vagytok, ment mindenkinek a zöld kivéve az elsőnek
2021. febr. 22. 12:47
12/21 anonim válasza:
én úgy tudom hogy Bécs Ausztriában van ahol a német a hivatalos nyelv, nem a török meg az angol. tehát nem értem mi a problémád
13/21 A kérdező kommentje:
Probléma sosem volt, csak kérdés ❣🎀
2021. febr. 22. 13:44
14/21 anonim válasza:
de te nem tudtad hogy Ausztria hivatalos nyelve a német??
15/21 A kérdező kommentje:
Tudtam, de még nem jártam Ausztirába és olyan sok helyen követelmény az angol, nem tudtam, hogy ott hogy van
2021. febr. 22. 13:50
16/21 anonim válasza:
??? miért lenne egy német nyelvű helyen követelmény az angol?? szerinted majd a főbérlő kéri a nydelvvizsgádat vagy mi? :D
17/21 anonim válasza:
A fő kérdésben azt írod, hogy nem munka szempontjából. a 15-ben meg azt, hogy sok helyen követelmény.
akkor most mi vaan????
18/21 A kérdező kommentje:
Nem csak munkahelyen vannak követelmények, hanem az élet számos területén
Tudjátok jól, hogy Mészáros Lőrinc is megmondta: az élet egész szélsőséges dolgokat is hozhat
Nem árt felkészülni
Talán azért majd megtanulok néhány angol dolgot
Fél év múlva megyek
Puszi mindenkinek aki válaszolt, legyen szép napotok 🎀 megyek tornázni
2021. febr. 22. 14:02
19/21 anonim válasza:
"Nem csak munkahelyen vannak követelmények, hanem az élet számos területén"
továbbra se értelek. Magyarországon nem szólnak hozzád a boltban ha nem tudsz angolul? vagy a bankban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!