Bécsben tudok boldogan élni, ha csak németül tudok és picit törökül, de angolul nem? Munka szempontjából mindegy, azon kívül kérdezem.
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 00:55
2/21 anonim válasza:
A boldog élet 100%-ban rajtad múlik csak. És mindegy, hol vagy, mihez értesz.
3/21 anonim válasza:
Miután Bécs Ausztria fővárosa, ahol ugye a hivatalos nyelv a német, így nem igazan értem mi a kérdés. Kb anyi szükséges van az angolra meg a törökre, mint Magyarországon.
4/21 anonim válasza:
Aztán minek kellene egy németajkú városban angol? Egyébmént angolul pár hónap alatt meg lehet tanulni, ha annyira zavar, hogy nem tudod. Sokkal könnyebb, mint a német.
5/21 anonim válasza:
Bécsben még beszélnek németül, az ország hivatalos nyelve, szóval igen. Más kérdés, hogy a boldogság nem ezen múlik.
6/21 D. Brasco válasza:
Egy ennyire amatőr kerdes után nyuugodtan kijelenthető,hogy neked teljesen felesleges Bécsbe költözni......
7/21 anonim válasza:
Van egy igen remek hírem, Bécsben nagyon sokan beszélnek németül (bár hallottam már olyat némettől, hogy az nem igazi német, csak osztrák, de ő a bajorokat is kitagadta :D)
8/21 anonim válasza:
Nem értem a kérdést....
Ausztria államnyelve a német.
Innentől kezdve semmi probléma.
10/21 anonim válasza:
"(bár hallottam már olyat némettől, hogy az nem igazi német, csak osztrák, de ő a bajorokat is kitagadta :D)"
A kelet-németeket is sokan csak egy germán-szláv keverék népségnek tartják.
Jó kérdés akkor, hogy ki az "igazi német"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!