Kezdőoldal » Utazás » Európa » Akiknek utazás az életük,...

Akiknek utazás az életük, hobbijuk azok most mit csinálnak?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 18:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

A vírus miatt három külföldi utazást kellett lemondanom, szóval sokáig csak idegeskedtem. Viszont februárban utazok Hollandiába egy barátnőmhöz pár hétre, egy másik pedig meghívott az esküvőjükre Spanyolországba, ami jelenleg májusra van kitűzve.

Egyébként hadd tegyem hozzá, hogy a legtöbb utazni szeretőnek más hobbijai is vannak. Én például imádok festeni és illusztrálni, amikre most több időm van.

2021. jan. 17. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Pl a Google Maps-szel, ami sokkal gyengebb ugyan, mint a Google Earth, utazom. Street view, muhold, fotok. Ez is gyenge a Panoramiohoz kepest. De Google keresessel minden infot megtalalok.

Plusz B-tervkent ingatlanokat nezek, Franciaorszagban. Vannak olyan kozepkori kisvarosok, ahol egy simabb lockdown idejen rengeteg helyre gyalog lehet kirandulni, plusz kocsival a Pireneusok a hoval, vagy a Foldkozi-tenger masfel ora. Mindezt magyar araknal olcsobban. Helyismeret van, biztonsagos helyek.

2021. jan. 17. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Belföldön túrázom rengeteget és több időt szentelek más hobbiknak is.
2021. jan. 17. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Sokat dolgozom, élvezem, hogy gyűlik a pénz a jövőbeli utazásokra. Egyébként sok hobbim van nekem is.
2021. jan. 17. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Épp ma törölték a második repülőjegyemet. Most el kell döntenem, hogy ha újra átrakatom más időpontra. akkor melyik hónap legyen.
2021. jan. 17. 20:15
 6/14 anonim válasza:
96%
Leginkább elfogadjuk, hogy ez van... tavaly 4 utat mondtunk le...mi csak erre költünk, ajándékot nem veszünk egymásnak sosem. Szóval nagyon durván hiányzik már az utazás. Amint lehet oltatunk, hogy tudjunk menni.
2021. jan. 17. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Adakozom, azt amit elutaztam volna, szétosztom a rászorulókon.
2021. jan. 17. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Utazási fórumokat, tapasztalatokat olvasok, gyűjtöm a pénzt. Várom, hogy sorra kerüljek az oltakozásban. Angol/német tudásom fényesítgetem.
2021. jan. 18. 00:40
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Osszel is utaztam es jovo honapban is megyek. Egyaltalan nem befolyasolja az utazast a natha. Annyi az egesz hogy maszkot kell hordani(nehol), ezt meg kulfoldon kibirom.
2021. jan. 18. 08:33
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, hogy érted, hogy nem befolyásolja? Nagyon sok országba be sem engednek. Olyan helyekre utazol, ahova negatív teszttel beengednek? Mellesleg nagyon megritkultak a járatok is. Vagy te csak kocsival utazol?
2021. jan. 18. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!