Ha elmentek egy karib nyaralásra mik azok a programok vagy kalandok amiket szivesen csinálnátok?
Szoval azert utaznal a karibi szigetekre, hogy nyarsalj meg bogracsozz... Gratulalok :D
Nem annyira neznenek hulyenek a repulon sem, hogy viszed magaddal a kis bogracs allvanyodat a bograc soddal meg a
..bocsanat, a telefonom ido elott elkuldte.
Szoval a repulon viszed a nyarsakat, meg a jo kis magyar bogracsallvanyt a bograccsal?
Az ottani programoknal van hasonlo jellegu "etkeztetes", tabortuzhoz hasonlo ucsorgessel, de nem bogracsozasnak hivjak, se nem nyarsalni hivnak :D
Es melyik szigetre mesz? Mert kb 7ezer van (vagy tobb, most nem emlexem pontosan), es kb 28 nemzet (nem mind onallo orszag).
A program nagymertekben fugg attol, hogy hova utazol, es melyik honapban.
Semmit.
Azért mentem oda, hogy élvezzem a finom meleg tengert, a gyönyörű fehér homokos partot. Persze voltunk városnézésen, kiránduláson, hogy megismerjük a környéket, de ezen kívül nem vágytam egyéb programra, csak igazi nyugis pihenésre. Feküdni a nyugágyban és kérni a koktélokat a mixer fiútól. Közben meg pancsolni a kellemes vízben.
Egyébként ilyen sütögetős programok voltak eleve a szállodában. Volt grillezés a parton, zenekar, táncosok az ebédhez, stb. Volt miből választani. Esténként meg mindig volt műsor.
Mi kétszer voltunk a Karib tengeren.
Jamaikán és Domikai Köztársaságban.
Mi a nap és tenger miatt mentünk. Ezért egy magas kategoriás szállodát választottunk mindig. Itt minden féle programok vannak egész nap.
De néhány kirándulásra is elmentünk, általában a helyi nevezetességeket néztük meg.
De nekem a legnagyobb élmény, hogy ott a teneger, km hosszan gyönyörü strand, a vízben mindenhol halacskák...
Úgy gondolom, az általános iskoláig bezárólag a közoktatás arról szól, hogy képes legyél meghatározni az életben ki vagy, mit szeretsz és mit akarsz.
A kérdésed alapján számomra úgy tűnik, nem sikerült ezt megértened.
Persze ha ész nem is pottyant az öledbe, pénz, vagy lehetőség igen arra, hogy elmondd, mennyire nem vitted semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!