Ti mit csinalnatok a helyemben?
A nyaram kètfèlekeppen alakulhat, es most kell dontenem melyiket valasszam.1) 5 hónapra Ciprusra utazom animátorkènt(szallodákban a vendégekkel foglalkozik, programokat szervez stb). Ingyenes ellatas, szallas , utazás, egeszen jo fizetes.
2) maradok, ami azt jelenti balaton, fesztivalok, egy csaladi nyaralas a tengernél valahol, illetve egy het bulizás kulföldön baratokkal?
Tudom , mindkettô eleg jol hangzik, de mégsem tudok döntenu a kettô kozül! Elôre is köszönöm a kedves vàlaszolòknak!:)
Hát a családi nyaralás a tengernél se két fillér, meg a külföldön bulizás 1 hétig a haverokkal + fesztiválok...
Első a keresésről szól, második meg leginkább a költekezésről. A kettő teljesen üti egymást, gondolom nyilván nem kenyérre kell, jól mehet a szekere a családotoknak.
Én ilyen esetben a másodikat választanám :)
Szerintem több dolgot is kell szemelött tartanod.
Egyik mennyire van honvágyad? 5 hónap család és barátok nélkül nagyon kemény idöszak. Talán az elsö 2-3 hónap alegnehezebb, föleg mikor beilleszkedsz végre és rádtör a magány. Gondolom nagyon fiatal vagy, és a kérdés mennyit voltál a szülöi háztól távol? Szoktál iskolai táborokba menni? Töltöttél már nagyszülöknél heteket egyedül? Aztán mennyi idöt bírsz ki haverok nélkül?
Èn 19 évesen kezdtem el külfldön élni, most már 34 éves vagyok, és tudom mit jelent a honvágy, és ez még a legkeményebbeket is eléri. Aki meg fiatalon még a nagyinál sem tudott 2 hetet eltölteni, azt felörli ez az érzés.
Másik képes vagy-e reggeltöl-estig csacsogni a vendégekkel 3-4 nyelven?
Most jöttünk haza a Kanári-szigetekröl. Itt az animátorok 10-24 óráig dolgoztak, reggel kezdték a gyerekekkel(némelyik a felnötteket kapta), aztán az ebéd szünetben a felnöttekkel csacsogtak a vendéglöben, aztán délután ötig programok, majd estig gyakoroltak az esti müsorra. angol, német, spanyol és francia nyelvet mindenki beszélte, de volt köztük aki még az anyanyelvén(mindenki más órszágból jött) kívül 1-2 másik nyelvet is tudott.
Ez tényleg olyanoknak való akit ha egy rossz gyerek bokán rug, mosolyogva fordul hozzá, és kedvesen beszél ezek után is vele. Vagy képes végig hallgatni a felnöttek történeteit, és velük csak úgy csacsogni. Ja és képes fura kosztümöket húzni, vagy fiuként egy nagy masnival a hajában rohangálni...
Szóval animátornak lenni nem egyszerü munka.
Igen, az öntökönszúrás jó ötlet lenne...
Bár ehhez kellene némi önfegyelem, és akaraterő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!