Ha lenne rá pénzetek és megtehetnétek hova utaznátok a legszívesebben? és milyen programokat csinálnátok ott?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 21:09
2/13 anonim válasza:
Kanada és körbe utaznám (természetesen csak nyáron :) )
4/13 anonim válasza:
Lehetetlen kérdés. Ha lenne rá pénzem, akkor többször is lenne ilyesmire pénzem. És akkor meg sem állnék. Dánia, Franciaország, Írország, Norvégia, Svédország, Spanyolország, Amerika.
5/13 Malats válasza:
Finnország, koncertekre járnék.
8/13 anonim válasza:
Én a Transzszibériai vasútvonalon utaznék végig Vlagyivosztokig. Programok? Hát itt már maga az utazás egy program, de azon felül hazafelé nyilván megállnék a Bajkál-tónál, egy-két nagyobb, érdekesebb városban (pl.:Irkutszk, Ulan-Ude,Kazan stb.) Vlagyivosztokban van valami komolyabb hadtörténeti múzeum, ha jól tudom, illetve természetesen Moszkvában is körül néznék.
10/13 anonim válasza:
Én L.A-be mennék meglátogatnék egy sztárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!