USA, mindig oda szerettem volna. Most össze is jön idén végre. :)
Ha olyanra gondolsz, ami még csak terv, akkor az nekem: Róma, Milánó, Velence, Barcelona, Madrid (sosem voltam még egyik helyen sem, és nagyon érdekelnek), és London: itt már voltam, de nem sikerült mindent végigjárni, ami érdekelt volna, úgyhogy oda visszamennék.
2012. aug. 3. 08:39
2/14 anonim válasza:
Nekem most két hely van, ahova minden vágyam eljutni. Az egyik Bosznia-Hercegovina azon belül Szarajevó és Mostar, a másik, hogy bejárjam Dél-Franciaország vidékét Marseille-t, Nizzát...stb. Utóbbit nem tudom mikor jön össze, mert nagyon drága hely, de majd vmikor...
2012. aug. 3. 09:37
3/14 anonim válasza:
Florida, Hawaii, Bahamák. :)
Sosem jártam még szigeten, ezért egy ilyen luxus szigetre elmennék. :)
Floridába azért, mert érdekel, ennyi. :) Bár már jártam az USA-ban, de Floridában még nem, szóval...:)
2012. aug. 3. 13:48
4/14 anonim válasza:
Kanada, mert szerintem az a legszebb hely és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyenek lehetnek a tájak élőben ha már a képektől is eláll a lélegzetem ha meglátom őket. :D
2012. aug. 3. 13:49
5/14 anonim válasza:
Olaszország, Maranello és Róma
Svájc úgy ahogy van érdekel
USA, Florida
2012. aug. 3. 13:52
6/14 anonim válasza:
Phelps ágyába
2012. aug. 3. 13:53
7/14 anonim válasza:
Balaton és a legjobb barátokkal. :) Ugyanis annál jobb érzés nincs, mikor ott vagyunk, együtt és jól érezzük magunkat.
8/14 anonim válasza:
Előbbi vagyok.
Azért mert ezekről a helyekről sok jót lehet hallani.
9/14 anonim válasza:
Rómába...valamiért mindig is húzott :)
2012. aug. 3. 13:54
10/14 anonim válasza:
USA-ba!! :) egy nagy körútra, mert gyönyörű helyek vannak arra és biztos teljesen más világ. Sajnos még nem jutottam el oda, de egyszer biztos sikerül!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!