Hova utaznátok el legszivesebben és miért?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 16:21
1/21 anonim válasza:
Németország/Hollandia. Mert voltam a múlt nyáron és azóta remegek azért hogy újra ott lehessek a helyek az emberek a légkör....
2/21 anonim válasza:
spanyolországba, mert gyönyörű, szeretem a nyelvet, kedvesek az emberek
3/21 anonim válasza:
spanyolb, kinába , ausztráliába vagy usába
4/21 anonim válasza:
Izlandra, mert ott szép emberek laknak.
5/21 anonim válasza:
Barcelona és mert Vicky Cristina Barcelona!!
6/21 anonim válasza:
Görögország, Paralia! A legtutibb hely :)
7/21 anonim válasza:
Finnország, mert a legemberbarátabb ország, nagyon nagyon barátságosak az emberek, és örülnek a magyaroknak. És csak onnan látható az Aurora Borealis, a sarki fény, amit szerintem mindenkinek látnia kéne az életben, hihetetlen élmény, nincs rá szó...
8/21 anonim válasza:
Legszivesebben Japánba utaznék, mert kivancsi vagyok rá. Szeretnék igazi túristaként végig menni a látványoságokon. De rettentö drága kb 2 hét 2 milla lenne. A párom Afrikáért van megveszve de oda is 2 hét másfél milla. ìgy Jamaikát választottuk és jövöhéten indulunk 2 hét semmittevésre.
9/21 anonim válasza:
Alaszkából is látható a sarki fény, nemcsak Finnországból. Tudom, itt élek.
Valami jó meleg helyre, mondjuk Braziliába vagy Mexikóba mennék. És azért, mert itt fázok.
10/21 anonim válasza:
Görögország, Sarti. Fehér homokos tengerpart és este sétáló utca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!