2021 január 1 után lehet majd utazni?
Te csak ne javasolgassal nekem semmit. Főleg nem ezt az alig tesztelt vackot egy olyan vírusra aminek a gyógyulási esélye 99.99%.
A vakcinákat javaslom d*gd fel a s*ggedbe.
M1 meg origó.
Te jó isten és te ezeket komolyan vehető ék meg hitelesnek gondolod. Te tudod de tudnod kell hogy ezek a legnagyobb lehelfogultabb propaganda portálok.
Jelenleg is utazhatsz, kérdező.
Bár csak a hibbant barom állatok vetemednek ilyenre, akik tényleg m1-et néznek.
Mi, normálisabb emberek igenis fogunk utazni jövő tavasztól. De mi be is oltatjuk magunkat.
Ja, és mi jobbféle iskolákba jártunk.
Aham.
Mi normálisabb emberek.... be is oltatjuk magunkat....
(mivel nyilván a covid oltásról beszélsz és nem az évtizedek óta bevált oltásokrol) ez a kettő egy mondatban hogy jön össze? Épeszű ember kivár amíg elő nem jönnek a lehetséges mellékgatások mert alig tesztelték ezt a sz@rt.
"#8 szerintem ez nem az fórum, ahol oltástagadókra szükség lenne. Javaslom mindenki iratkozzon fel a vakcinára, részletek az m1 híradóban vagy az origo.hu -n. Én előbbin hallottam először róla, utóbbin meg olvastam is."
Milyen oltástagadó?
"#4 te beoltattad már magad?"
Ezt kérdezted.
Mutass egy embert is az országban, aki kapott már covid elleni oltást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!