Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnország vagy Norvégia jobb...

Finnország vagy Norvégia jobb e egy külföldi számára?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd ha felvesznek egyetemre kimenni Norvégiába vagy Finnországba, az 2 év mire eljutok a felső oktatásig, remélem addig le csillapodik a járvány, és érdekelne hogy szerintetek kint milyen az élet? Én fotó és mozgókép tanulmányaim mellett természetesen magánvállalkozóként mennék ki vagy pedig valamelyik helyi tévés csatornához jelentkeznék. Szerintetek így mennyire lehet nehéz elhelyezkedni? Illetve melyik országban nagyobb az elfogadás a kelet-európai munkaerő iránt? Melyik országra mondható hogy élhetőbb ott az élet?
2020. nov. 23. 14:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
87%

Én Finnországban élek és őszintén szólva nem kell finnül tudni ahhoz hogy elboldogulj, főleg ha tanulni mész. Az emberek általánosságban kedvesek de természetesen mint mindenhol máshol, itt is vannak kevésbé kedvesek. Szerintem hagyd a sztereotípiákat mert ez a szituációtól függ hogy melyik helyen milyen életed lehet. Ha akármilyen segítség kell az egyetemi jelentkezéshez akkor írj nyugodtan privátban és segítek.

Egyébként 16 évesen jöttem ki, középiskolai csere program miatt 11 hónapra és “ittragadtam”. Nekem bejött de lehet hogy neked nem fog, ezt nem tudhatod előre, ahogy azt sem hogyha például egy megyével költözöl arrébb Magyarországon belül, az milyen lenne.

2020. dec. 2. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!