Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyáron vágyódok egy hosszú...

Nyáron vágyódok egy hosszú hétvégére Isztambulba, de az utazási irodák utazásai júniusig és szeptembertől vannak, az nekem nem jó. Egyedül mennyire gáz belevágni? Ti elutaznátok úgy is?

Figyelt kérdés

febr. 1. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyeltalán nem gáz ha megteheted.

Én is mennék.

febr. 1. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak az a gáz, amit annak érzel.
febr. 1. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Nyáron "vágyódsz", de a június-szeptember nem jó? Nálad, mikor van nyár? :)
febr. 1. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Teljesen egyénileg mentem 8 évvel ezelőtt, ráadásul egyedül. Isztambul nem egy elérhetetlen úti cél
febr. 1. 14:45
 5/13 A kérdező kommentje:
3...pont ez a baj, hogy július 1-augusztus 20 vagyok szabin és akkor kb semmi szervezett ut.
febr. 1. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Szervezhetsz magadnak is, jár a Wizzair, kint pedig helyi csoportokhoz is lehet csatlakozni. (ha nem félsz egyedül elindulni)
febr. 1. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Bszki, Isztambul tele van 10 ezer forintos repjegyekkel, a metrót egy vakvezető kutya is képes használni, szállásfoglalásra pedig ott a booking.com.

Te meg megrekedtél az egyedfejlődés azon tróger magyar szintjén, hogy jajjjazutazásiiroda.

Szedd már össze magad!

febr. 2. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Már vagy 20 éve nem voltam utazási irodában. Már rég feltalálták az internetet. Lehet másra is használni, nem csak Face-ra.
febr. 2. 23:53
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ja, azt mikor az ember naivan elkezd a neten keresgélni meg infokat gyüjteni, két ilyen parasztba botlik, mint az utolsó két válaszoló.
febr. 3. 09:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az a kettö amit irsz, az pont nem naiv, hanem tapasztalt.
febr. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!