Mi a véleményetek Lengyelországról?
Milyen ország?
Milyen főváros Varsó, milyen Budapesthez képest és milyenek a vidéki városok stb...
Amikor google mapson leraktam magam valahova mindig egy hideg felhős kis várost láttam és épületeket amik széjjel voltak grefitizve.
Varsó sokkal gyorsabb ütemben fejlődik, mint Budapest, de turistaként szerintem nem sok érdekes van benne.
Nagyon sok szép történelmi városa van, amelyekre szerintem nem, vagy csak egyes városrészeikre igaz az, amit fentebb írtál. Krakkó, Wroclaw, Gdansk, hogy csak néhányat említsek. Ezekben is találhatsz lepukkantabb városrészeket, de egyáltalán nem rosszabb a helyzet, mint bármelyik magyar városban.
Az erdőd gyönyörűek arrafelé. Óriási egynefüggő fenyőerdőik vannak, színes vadállománnyal. Rengeteg kékáfonyát lehet szedni az erdőkben. Szinte minsenhol lehet találni. És amíg nálunk dohányboltok vannak, náluk italboltok.
A nagyobb városokban sok kuka van ezért nem annyira szemetelnek, ami nagyon szimpatikus.
Nagyon sok szép helye van és gyönyörű ország de nézd vannak nagyon lepukkant régi nehézipari telepek amik lehangolóak.
Nekem tetszik de igazán a vidéki részek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!