Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol és milyen filmhelyszíneken...

Hol és milyen filmhelyszíneken jártatok Európában?? Élmény volt vagy csalódás?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami elsőre eszembe jutott az a Moher-sziklák Írországban, ami benne van a Harry Potter és a Félvér Hercegben. Élmény volt, nem csalódás.
2020. nov. 1. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy a Cliffs of Moher filmhelyszín, pedig vagy 4x voltam ott :D Én még a Game of Thrones helyszínek között jártam be elég sokat, Máltán és Észak-Írországban, azért volt egy pár, amire erősen rásegítettek digitálisan, de egyik se volt csalódás.
2020. nov. 1. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Izlandon és Horvátországban, szintén Game of Thrones, mindkettő máshogy de gyönyörű és szuper volt, de nem különösebben azért mert ott (is) forgatták a GOT-ot, jók ezek maguktól is:)

Bár nem Európa de témába vág, Jordániában a Wadi Rum sivatag (Martian, Star Wars, Indiana Jones, etc.) hatalmas csalódás és lehúzás. Szép szép, de végsősoron homok. Petra viszont elképesztő!

2020. nov. 3. 02:31
 4/8 anonim válasza:
Skanzen, witcherben voltak ott jelenetek.
2020. nov. 4. 08:23
 5/8 Lekri ***** válasza:
100%
Horvátországban a Plitvicei tavaknál (Ezüst tó kincse), Tenerifén a Teide hegyen (Majmok bolygója), Máltán (Popej), Thaiföldön (Híd a Kwai folyón), Sziciliában (Keresztapa 2.). Ez utóbbi Taorminától nem messze egy kis hegyi falu. A tér, ahol a gyerek Vito Corleonét megszöktetik, nagyon kicsi, nem gondoltam volna. De a környezet autentikus. A Kwai folyó valódi hídja nincs messze a forgatási helyszíntől, a valóságban csak egy hidacska egyetlen sínnel. A filmbéli sokkal nagyobb. Élmény volt, nem csalódás, ahogy az összes többi.
2020. nov. 4. 13:12
 6/8 anonim válasza:
91%
Budapesten. Élmény volt.
2020. nov. 6. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Mo.-n az etyeki filmstúdióban és az Origo-ban. Semmi extra.
2020. nov. 10. 06:34
 8/8 Hozé don Padrafos válasza:
Nyóckerben
2020. nov. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!