Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik külföldi város okozott...

Melyik külföldi város okozott neked csalódást?

Figyelt kérdés

Sok várost beharangoznak,hogy milyen szép és jó.

Utána,pedig elutazik oda az ember és csak ennyit mond:"ennyi az egész?"

Neked volt ilyen tapasztalatod?

Melyik volt az a város,amitől többet vártál?

2014. márc. 22. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, az a két város, ami nekem nem tetszett (Zágráb és Brüsszel) az sok más ember szerint is ronda.
2014. márc. 22. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Milánó.
2014. márc. 22. 21:09
 3/8 anonim válasza:
Krétán a Minotaurusz barlangja:-(
2014. márc. 22. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Kicsit többet vártam Os-tól(dél-Kirgizisztán). Bár alapból tudtam, hogy nincs ott túl sok látnivaló, de a valóság még azt is alulmúlta, lehangoló, kissé rideg hely volt. Brüsszel is kissé csalódás volt, de azt már előttem is írták. Másik csalódás nekem Qom volt, azt hittem, hogy a síita iszlám egyik legszentebb városa csak tartogat látnivalókat, ehhez képest szinte semmi. Általában egyébként inkább pozitívan csalódok, olyan helyek, amikről a kutya se gondolná, hogy érdekesek lehetnek, valójában teli vannak érdekes látnivalókkal. Ilyen volt nekem pl. Zaporozsje, amiről azt gondolná az ember, hogy csak egy átlag ukrán iparváros, ehhez képest egy nagyon kellemes napot tudtam ott eltölteni, úgy, hogy nem unatkoztam egyáltalán.
2014. márc. 22. 22:15
 5/8 anonim válasza:
Limerick. Örülök hogy nem szúrtak arcon az alatt az 1 hét alatt, amìg ott tartózkodtam.
2014. márc. 23. 00:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Brusszel.

Ott ereztem eloszor,hogy ha egy jo munkalehetoseget ajanlana a ceg 1-2 evre, azt akkor sem biztos hogy elfogadnam, sot inkabb nem.

2014. márc. 23. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Amszterdam: rengeteg szemet, nem epp kedves emberek...

Róma: a nevezetessegek szepek, de nem szamitottam a rengeteg bevandorlora, akik folyton zaklattak a sz.rjaikkal, nagyon illuziorombolo volt :(

2014. márc. 23. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Verona. Pedig nagyon bíztam benne és nagyon lelkes voltam az elején. Túl nagy a város, nem lehet bejárni, a Júlia erkélye meg végképp óriási csalódás volt.
2014. márc. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!