Kréta vagy Kanári szigetek a vagányabb szeptember végén, október elején?
Figyelt kérdés
Kislányunkkal együtt mennénk(5 éves) ,árak nem érdekelnek inkább az infrastruktúra, kaja, emberek, természet, tengeri gyümölcsöket (polip) stb.2020. aug. 31. 20:16
31/33 anonim válasza:
28-as szerintem te nem jártál, szerintem ne pazarold az idődet, vedd meg a farmot Tenerifén, ahogy írtad :D :D
32/33 anonim válasza:
Ha már kiemelted a kérdést, definiáld kérlek a "vagány" szót ebben a kontextusban!
33/33 anonim válasza:
Fantasztikus élmény neked tanácsokat adni, kérdező, mert süt rólad az utazási tudatlanság.
Egyébként én májustól októberig Krétára mennék, utána pedig valamelyik kanári szigetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!