Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kréta vagy Kanári szigetek a...

Kréta vagy Kanári szigetek a vagányabb szeptember végén, október elején?

Figyelt kérdés
Kislányunkkal együtt mennénk(5 éves) ,árak nem érdekelnek inkább az infrastruktúra, kaja, emberek, természet, tengeri gyümölcsöket (polip) stb.
2020. aug. 31. 20:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
voltam mar ott, nem mostani a kerdes. csak kivancsi voltam, hogy velemenyed szerint melyik az elit hely ha ez getto.
2020. dec. 12. 20:32
 22/33 A kérdező kommentje:
és az, hogy olcsó lenne a Kanári Szigetek az nem tudom ,hogy ki mondja. Ha apád a Mészi Lölő akkor igazat adok.
2020. dec. 12. 20:32
 23/33 anonim ***** válasza:
9%
Ezek szerint nem jártál még ott. Spanyolország általában olcsó, a Kanári-szigetek még olcsóbb, mert ott alacsonyabbak az adók, mint Spanyolországban. Életemben olyan olcsón autót még nem béreltem mint ott 9 euro naponta extra biztosítással, a benya 1 euro környéke, mostani forint érfolyam miatt persze nem olyan jó, de amúgy elég olcsó, kaja olcsóbb mint itthon, éttermek kb itthoni árakon van, szállások is hasonló áron mint itthon, programok áraiban nagy a szórás, de ott is vannak elég olcsók, meg a drágábbak sem olyan drágák. Egy hetes balcsis nyaralás árából simán elmész 2 hétre repjeggyel autóbérléssel.
2020. dec. 12. 20:37
 24/33 A kérdező kommentje:

Az oligofrénia legutolsó stádiuma ha valaki írja ,hogy járt ott, és te meg az ellenkezőjét írod :D

És ha olyan olcsó, akkor költözz ki. Puszi

2020. dec. 13. 15:21
 25/33 anonim ***** válasza:
8%

24

Vicces hogy említed ha elmegy a szirakúzai lakásom akkor nem kizárt hogy veszek egy farmot Tenerifén.

2020. dec. 13. 15:35
 26/33 A kérdező kommentje:
Szirakúza? Ez a legújabb szleng elnevezése Ózdnak?
2020. dec. 13. 19:28
 27/33 anonim ***** válasza:

23/26, hát nem tudom, te hol jártál, hogy Spanyolország olcsó (nem azt mondom, nem Monaco, olcsóbb az adó mint Mo-n igen, de mivel mindent odavisznek hajón, mert alig terem meg valami, ezért szerintem hasonló áron voltak az élelmiszerek, mint nálunk (ami szintén szégyen, mert azért a spanyol minimálbér 3x annyi, mint nálunk, 1000-1200 euró), amik ott teremnek, azok voltak olcsóbbak.

1 hetes Balcsi árából 2 hét Kanári :D :D :D, ha hostelben laksz akkor biztos, én ennél igényesebb vagyok....

Igaz Balaton túlárazott, de azért nem ennyire, hogy 1 hét Balatonból két hét Kanári kijöjjön, max. úgy, ha 1 évvel előbb lefoglalod és minimál szállásra mész és magadnak főzöl, én ezt nem hívom nyaralásnak.

2020. dec. 22. 11:39
 28/33 anonim ***** válasza:
9%

27

Látszik, hogy soha nem jártál még külföldön szóval ne erőltesd.

2020. dec. 22. 11:50
 29/33 A kérdező kommentje:
28-as te vagy egy politikus oligarha palánta vagy vagy egy 12 éves nagyfiú.
2020. dec. 22. 12:58
 30/33 A kérdező kommentje:
Senki nem járt kulfoldon csak Te. Ennyi. Nyertel.Most irany ird meg a tollbamondásod
2020. dec. 22. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!