Kréta vagy Kanári szigetek a vagányabb szeptember végén, október elején?
Az oligofrénia legutolsó stádiuma ha valaki írja ,hogy járt ott, és te meg az ellenkezőjét írod :D
És ha olyan olcsó, akkor költözz ki. Puszi
24
Vicces hogy említed ha elmegy a szirakúzai lakásom akkor nem kizárt hogy veszek egy farmot Tenerifén.
23/26, hát nem tudom, te hol jártál, hogy Spanyolország olcsó (nem azt mondom, nem Monaco, olcsóbb az adó mint Mo-n igen, de mivel mindent odavisznek hajón, mert alig terem meg valami, ezért szerintem hasonló áron voltak az élelmiszerek, mint nálunk (ami szintén szégyen, mert azért a spanyol minimálbér 3x annyi, mint nálunk, 1000-1200 euró), amik ott teremnek, azok voltak olcsóbbak.
1 hetes Balcsi árából 2 hét Kanári :D :D :D, ha hostelben laksz akkor biztos, én ennél igényesebb vagyok....
Igaz Balaton túlárazott, de azért nem ennyire, hogy 1 hét Balatonból két hét Kanári kijöjjön, max. úgy, ha 1 évvel előbb lefoglalod és minimál szállásra mész és magadnak főzöl, én ezt nem hívom nyaralásnak.
27
Látszik, hogy soha nem jártál még külföldön szóval ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!