Kréta vagy Kanári szigetek a vagányabb szeptember végén, október elején?
A Kanári szigeteket leszólók között járt már valaki egyáltalán ott?
Párom járt Kanárin, együtt Fuerteventura-n jártunk, milyen jéghideg óceán?, milyen viharos, jéghideg szél?
December végén voltunk Fuerteventurán, igen van kellemes szellő, ami MELEG !!!!, nehogy valaki itt Magyarországra gondoljon, december végén 25 fok volt, meleg volt, úgy lebarnultam, hogy januárban mindenki irigykedett, simán sétálsz és barnulsz, mert kellemes szellő van, nem úgy kell elképzelni, hogy süvít a jéghideg szél :D, mi rövidnadrág-kis pólóban voltunk, szóval ennyire volt hideg, este kellett egy vékony pulóver.
Igen Fuerte picit kopár, viszont voltunk az Állatkertben, ami nem egy budapesti, össze se lehet hasonlítani és ott minden zöld volt.
Hozzáteszem amikor voltunk rengeteg angol és német gyerekes család is volt, a gyerekeken nem láttam, hogy nagyon szenvedtek volna.
Az óceán december végén 21 fokos volt, nyáron 24 fok körüli
Kanári szigetek, ami csodálatos zöld, ott minden megvan, elélnék bármelyik szigeten, most is oda vágyunk. Iszonyat tiszta levegő, párom allergiás, nem kellett használnia semmit, kitisztult az orra.
Utolsó mondatot úgy értem, hogy Kanári szigetek közül Kanári a legjobb, ott minden megvan a teljes élethez, már holnap ülnék a repülőre, ha tehetném, azon is vagyunk egyébként, hogy később oda költözhessünk (de Fuerteventura-t se bánnám).
https://www.youtube.com/watch?v=SYmwy9GOC9U
Egyébként Krétán is voltunk, nekem az is tetszett, gyönyörű sétányok, napfény, imádtam, hogy este 7-kor is éget szinte a nap (augusztus), kedvesek a görögök is, de a spanyol vendégszeretet szerintem egyedülálló :)
Itt a december, ők se fáztak :D, na de befejeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!