Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kréta vagy Kanári szigetek a...

Kréta vagy Kanári szigetek a vagányabb szeptember végén, október elején?

Figyelt kérdés
Kislányunkkal együtt mennénk(5 éves) ,árak nem érdekelnek inkább az infrastruktúra, kaja, emberek, természet, tengeri gyümölcsöket (polip) stb.
2020. aug. 31. 20:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont az az időszak, amikor majdnem mindegy, hogy melyiket választod. Szeptember elején még inkább Kréta, október végén meg már inkább Kanári, október elején meg mindkettő kellemes. Az infrastruktúra hasonló, nagy meglepetések nem fognak érni. Viszont az idei utat eléggé fontoljátok meg, a két hét karantén hazafele elég kemény, de ezen felül még ott van az is, hogy a nyaralás alatt is szigorúbbak a szabályok, messze nem ugyanaz az élmény. Én finoman szólva nem vagyok a belföldi turizmus lobbistája, de lehet, hogy most célszerűbb lenne nézni egy wellness-szállót, olyan környéken, ahol van mit csinálni.
2020. szept. 1. 12:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

A Kanári szigeteket leszólók között járt már valaki egyáltalán ott?

Párom járt Kanárin, együtt Fuerteventura-n jártunk, milyen jéghideg óceán?, milyen viharos, jéghideg szél?

December végén voltunk Fuerteventurán, igen van kellemes szellő, ami MELEG !!!!, nehogy valaki itt Magyarországra gondoljon, december végén 25 fok volt, meleg volt, úgy lebarnultam, hogy januárban mindenki irigykedett, simán sétálsz és barnulsz, mert kellemes szellő van, nem úgy kell elképzelni, hogy süvít a jéghideg szél :D, mi rövidnadrág-kis pólóban voltunk, szóval ennyire volt hideg, este kellett egy vékony pulóver.

Igen Fuerte picit kopár, viszont voltunk az Állatkertben, ami nem egy budapesti, össze se lehet hasonlítani és ott minden zöld volt.

Hozzáteszem amikor voltunk rengeteg angol és német gyerekes család is volt, a gyerekeken nem láttam, hogy nagyon szenvedtek volna.

Az óceán december végén 21 fokos volt, nyáron 24 fok körüli

Kanári szigetek, ami csodálatos zöld, ott minden megvan, elélnék bármelyik szigeten, most is oda vágyunk. Iszonyat tiszta levegő, párom allergiás, nem kellett használnia semmit, kitisztult az orra.

2020. dec. 12. 10:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó mondatot úgy értem, hogy Kanári szigetek közül Kanári a legjobb, ott minden megvan a teljes élethez, már holnap ülnék a repülőre, ha tehetném, azon is vagyunk egyébként, hogy később oda költözhessünk (de Fuerteventura-t se bánnám).

https://www.youtube.com/watch?v=SYmwy9GOC9U

Egyébként Krétán is voltunk, nekem az is tetszett, gyönyörű sétányok, napfény, imádtam, hogy este 7-kor is éget szinte a nap (augusztus), kedvesek a görögök is, de a spanyol vendégszeretet szerintem egyedülálló :)

2020. dec. 12. 10:31
 14/33 anonim ***** válasza:
51%
Nincs olyan nevű sziget hogy kanári. Gran Canaria van. Az kb ugyanazt adja mint Tenerife csak drágább kicsit.
2020. dec. 12. 10:43
 15/33 anonim ***** válasza:

Itt a december, ők se fáztak :D, na de befejeztem :)

https://www.youtube.com/watch?v=G5tV_I4gsCE

2020. dec. 12. 10:56
 16/33 anonim ***** válasza:
36%
14/15, bocsánat :), igen igazad van, én Kanárinak hívom Gran Canaria-t, és Kanári szigeteknek az egészet, ott volt a párom, én "csak" Furte-n Corralejo résznél voltunk, Origo Mare hotelben, ez picit kijjebb van, kell kocsit bérelni nem sok idő beérni a városba, a hotel a gyerekesek mekkája, különálló kertes apartmanok. Fuerteventura egyébként a leginkább elit sziget, inkább gazdagabb emberek vannak, Gran Canara-n sok minden van, ott többféle ember van. Fuerte-n a legszebbek a strandok. Tenerife-n nem voltunk még, de szerintem Tenerife drágább mint Gran Canaria, de itt nem is ez volt a kérdés. Szerencsére magyar emberrel nem találkoztunk Fuerte-n, Krétán sajnos igen, jó sokkal:), ha ez is számít, csak tipp ;), átlag magyar nem megy oda, azt se tudja mi az :)
2020. dec. 12. 11:04
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
@16 Hát persze, Fuerteventura mint az egzotikus, ismeretlen úticél, magyarok nélkül. Lassan már Raja Ampatra sem igaz ez az állítás, nem hogy Európa top3 turistagettójának egyikére.
2020. dec. 12. 15:03
 18/33 anonim ***** válasza:
Egyik Kanári sziget sem elit. A proli brit meg német turisták gyűjtőhelye mert náluk olyan oda leugrani mint az átlag magyarnak leruccanni a közeli bányatóhoz.
2020. dec. 12. 16:01
 19/33 A kérdező kommentje:
Es akkor melyik az elit hely? Utolso
2020. dec. 12. 18:45
 20/33 anonim ***** válasza:
Mert te csak és kizárólag elit helyre vagy hajlandó menni? A Kanári-szigetek mindegyike izgalmas, érdekes, ha elkerülöd a turista gettókat. De ettől nem lesz elit hely. Olcsóbb mint Magyarország, a britek is azért mennek oda, mert télen a rezsijük árából elvannak ott.
2020. dec. 12. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!