Kezdőoldal » Utazás » Európa » Malagát vagy Valenciát választ...

Malagát vagy Valenciát választanátok őszre?Miért?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 14:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Minden 2. éven Krétán nyaralunk, jól ismerem. Nem összehasonlítható egy európai fővárossal egy sziget, ne viccelj már!
2020. szept. 12. 05:21
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Ki hasonlította össze?
2020. szept. 12. 09:38
 23/24 anonim ***** válasza:
45%

Úristen, ezt nem hiszem el!

Ezt írtam:

"Láttunk útifilmet mostanában, ahol a készítők egyedül ültek a Spanyol lépcsőn, ami máskor ilyenkor tömve van. Nagyon nincs így meg a feeling. Közben retteghetsz attól, hogy nem-e találnak egy koronást a szállodádba és zárnak 2 hétre karanténba, vagy nem-e záródik a nyaralás alatt annak az adott országnak a határa."

Erre te:

"Ezek nem valós dolgok. Én Krétáról jöttem most haza."

What?

Attól hogy voltál egy szigeten, amiről itt szó sem volt, még nem lesz az összes országra érvényes az amit ott tapasztaltál.

Én Rómába akartam menni, arról láttam az útifilmet, nem is egyet, amatőröktől, tehát igaz.

Tavasszal megtörtént, hogy gyakorlatilag bezárták a turistákat a szállodába, sőt mostanában is történt ilyen, mint ahogy határzár is volt, tele volt a tévé vele, hogy nem indult embereknek haza gépük és úgy küldtek értük repülőt, stb. Ez is igaz. Akkor mi a nem valós?

2020. szept. 12. 11:49
 24/24 anonim válasza:
100%

Egyetértek. Manapság naivitás bármire azt mondani, hogy nem valós, nem lehetséges. Ugyanis bármi megtörténhet és sajnos meg is történik.

Szerintem 1 évvel ezelőtt mindannyian azt mondtuk volna, hogy nem lehetséges az, ami hónapok óta történik a világban. Vagy épp 20 évvel ezelőtt is azt mondták volna az amerikaik, hogy nem lehetséges, ami végül megtörtént szeptember 11-én.

2020. szept. 12. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!