Malagát vagy Valenciát választanátok őszre?Miért?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 14:34
1/24 D. Brasco válasza:
Azt amelyikre egxaltalan lesz repulo jarat
2/24 A kérdező kommentje:
Lányom, járat van most is, és lesz is, legfeljebb aki Magyarországra jön vissza kell karantén vagy teszt.
2020. aug. 31. 16:12
3/24 A kérdező kommentje:
És nem csak azokhoz szól a kérdés, aki Magyarországon lakik (bezárták a határokat).
2020. aug. 31. 16:12
5/24 A kérdező kommentje:
és miért? mik ezek a két szavas válaszok?
2020. aug. 31. 17:12
6/24 anonim válasza:
Kérdező, miért vagy biztos benne, hogy lesz járat? Még a spanyolok is szigoríthatnak. Egyébként Malagát választanám, számomra hangulatosabb és szebb volt, mint Valencia.
7/24 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza tegnapelőtt Madridból, Erdélyben élek.
Tetszett Spanyolország, ezért kérdeztem.
Tudom, hogy nálatok, Magyarországon lezárta az Orbi a határokat.
2020. aug. 31. 19:47
8/24 anonim válasza:
Pedig nem mondott hülyeséget az előttem szóló. A wizzair például már bejelentette, hogy a jelenlegi 49 útvonalról 12-re csökkenti a célhelyek számát jövő héttől. A többi is követni fogja, egy részük pedig csődbe megy.
9/24 anonim válasza:
Kedves kerdezo. Tarva-nyitva allo hatar mellett megerkezhetsz kisertet-varosokba, es bezart kavezok elott setalhatsz maszkban, amennyiben eppen ott engedik.
10/24 anonim válasza:
Hú utolsó ez betalált! Elmaradt már másodjára az olasz utunk, de pont ezekre gondoltunk mi is.Láttunk útifilmet mostanában, ahol a készítők egyedül ültek a Spanyol lépcsőn, ami máskor ilyenkor tömve van. Nagyon nincs így meg a feeling. Közben retteghetsz attól, hogy nem-e találnak egy koronást a szállodádba és zárnak 2 hétre karanténba, vagy nem-e záródik a nyaralás alatt annak az adott országnak a határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!