Vélemények Stockholmról?
Sziasztok!
Továbbtanulás szempontjából gondolkozom Stockholmban, ezért kíváncsi lennék mindenféle véleményre és tapasztalatra a várossal kapcsolatban, olyanoktól, akik már jártak ott, esetleg kint is éltek.
Milyen pozitívumokat és negatívumokat tudtok mondani Magyarországhoz képest?
Arról sokat hallottam, hogy nagyon drága minden, gondolom egyetemistaként ne is számítsak hatalmas jólétre (bár már van egy diplomám és angolul is jól beszélek úgyhogy talán valamilyen munkát majd tudok találni).
Arról is sokat hallottam, hogy Svédország még Nyugat-Európához képest is nagyon liberális ország, bár azt nem tudom, hogy ez a gyakorlatban miben nyilvánul meg, bevándorlók nyilván mindenhol vannak, de azért gondolom nem rosszabb a helyzet, mint mondjuk Németországban (ott éltem már pár hónapig).
Hát igen, pont attól rettegünk hogy a Svéd jólét a Magyar alá fog esni.
Azért látom jó hogy a propaganda elriaszt egyeseket innen Svédországtól. Ilyen bezárt emberek úgysem éreznék jól magukat itt.
Rinkeby-től 10 km-re lakok. Átbiciklizek rajta a munkám felé. Amúgy ötven éves vagyok, negyven éve Svédországban.
A kérdezőnek meg üzenem hogy egyetemen a hallgatók eléggé nagy része muszlim. Ha ez probléma akkor Svédország neki nem fog megfelelni.
Öööö...Stockholmról szerettem volna megtudni valamit, de nem sikerült, csakis a gyurcsányorbánozás megy itt is..
Kedveseim, van egyáltalán olyan téma, amihez hozzá tudtok szólni? Például normálisan?
Legutóbb valaki azt kérdezte, mi a helyzet a Tatai vadludakkal, ott is csak gyurcsányorbán lett belőle...
Nagyon fárasztó!!!!
Magyar nyelven semmilyen információt nem lehet kapni semmiről!!! Csak erről a témáról, meg esetleg 1-2 betegtájékoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!