Magyarország vagy Ausztria szebb ország?
Figyelt kérdés
Szerintem ausztria.2020. aug. 6. 14:47
11/14 anonim válasza:
utolso, szerintem akik itt valaszoltak azok mind kulon beteo es nem egy. pl en vagyok a masodik es akkor mar az elso komment ott volt,ez minimum ket ember
14/14 anonim válasza:
Ez eléggé egyénfüggő,de szerintem a nagy többség azt mondja,hogy Ausztria. Én azért nem szeretem az ilyen kérdéseket,mert szerintem minden országban van valami szép,valami különleges,olyan,ami máshol nincs és ezért szép ez a Föld.
Ausztria tele van rengeteg kisebb várossal amik olyanok mint több kincsesdoboz és egyszerűen lenyűgözö a hegyekről nem is beszélve.
Itthon vannak dombságok,hegyvidékek,alföld,más mint Ausztria,de nekem ez is csodás. A borvidékeink,nagyobb városaink,természeti értékeink.
Van egy nagyon jó osztrák barátom és neki pl Magyarorazág is nagyon tetszett.
Plusz azt hadd ne mondjam,hogy más hazai tájakat nézni hazai szemmel,mint idegen helyeket turista szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!