Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi pénzt vigyek londoni...

Mennyi pénzt vigyek londoni osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés

Októberbe 2 hetes osztálykirándulásra megyünk Londonba. Mennyi pénzt vigyek? Milyen ruhákat?

16/l

2020. júl. 23. 12:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

#19 Na és mondd csak..

Magyar házi sörtís tepertű meg házi zsír van e?

2020. júl. 25. 16:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

20-asnak: azért mert abból indultam ki, hogy csóri magyar mint amilyen én voltam 16 évesen (azóta csóri brit lettem ;)

Mivel fiatalokról van szó akiknek zsúfolt programjuk lesz, azaz maradnak az 1-es zónában, ezért az ottani olcsóbb opciókat soroltam. Egyébként ha egészségesen él, akkor 2 hét alatt akár kekszen is élhet, nem lesz baja. Az 1-es zónában nincs sok kebabos. Az állomások környékén esetleg. De azt írtam is, hogy ott van több fajta. Meal deal esetén például lehet kapni alap kajának szendvicset tojáskrémmel, néhány helyen csirkés salátát is, üdítőnek Innocent 100%-os narancslevet, snack-nek meg tengeri sós vagy sótlan popcorn és akkor már nem kell aggódni a kérdező ásványi anyag beviteléért.

Urolsónak: biztos van aki árul, ahogy magyar cigit is lehet kapni ha valakinek erre van szüksége.

Akkor még egy tip: van egy app ami kilistázza a környék helyeit ahol ingyen újratöltik a vizedet. Alapból a csapvíz is iható, így arra nagyon felesleges pénzt költeni. Hozzon egy üres flakont, vagy vegyen amikor érkezik egy flakon vizet és utána azt töltögesse újra.

2020. júl. 25. 17:22
 23/25 A kérdező kommentje:

Ez lesz életem első külföldi utazása. És nem egy pesti elittbe járok hanem egy kisvárosi gimnáziumba ahol csak 2 osztály van egy évfolyamba...

Amugy 150 000et kellett befizetni, es mindenki megy az osztályból, én előre tudtam hogy ha felvesznek ebbe a középiskába lesz ilyen kirandulas, es régóta gyüjtöttem a pénzt hogy kifizethessem ezt az összeget. Költőpénzt pedig anyáéktól kapok, ìgy lett megbeszélve.

2020. júl. 25. 20:34
 24/25 anonim ***** válasza:
30%
Majd zárva lesznek a határok, mert jön a második hullám. Az is nagy ökör, aki ezt a legnagyobb járványba találta ki, sok esze nincs.
2020. júl. 27. 13:33
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnátok ahelyett, hogy okoskodtok, pénztárcában turkáltok meg járványügyi szakértőt játszotok? Tudjuk BIZTOSRA, hogy mikor lesz második hullám? NEM. Akkor meg miért fájna a kérdésre válaszolni? Ha nem most utaznak, hanem jövő ilyenkor, akkor is hasznos lesz az infó.

Aki meg abba köt bele, hogy ugyan, ki olyan hülye, hogy ezt most meri kitalálni, hát megsúgom, hogy az ilyen nagy volumenű osztálykirándulásokat gyakran 6-8 hónappal vagy akár egy évvel korábban elkezdik szervezni. Nem kell még ebben is kötekedni.

Kérdező, én 100 Fontot vittem 4 napra 2 éve, elvileg kaptunk kaját, de gyakorlatban keveset és nagyon vacakot, így mindennap vettünk egy Mekit meg kekszeket, chipset. Aldi, Tesco jó beszerzőhely volt, ebbe a keretbe belefért az is, hogy majdnem mindennap ittunk egy Starbucks kávét (igen, fillérbszó diákok voltunk, erre telt). Oxford Streeten, szuvenírekre, édességboltban még kb 30-40 Fontot költöttem, de ha nem kellett volna mindennap kaját venni, sokkal több megmarad. Ugyanezen a túrán egy évvel korábban 44 Fontért vettem fürdőruhát, kávét is ittam mindennap, de 20-at hazahoztam, ott mindennap 3x kaptunk kaját, sok volt és finom.

2020. júl. 27. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!