Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jovoheten megyunk becsbe...

Jovoheten megyunk becsbe osztalykirandulasra. Van aki ott el es tudna beszelni az arakrol? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Ruhaboltokba is beneznek,de nincsen konkret otletem mi kene,csak nezelodnek. De meg eri-e valtani eurot,meg lehet magyar kartyaval fizetni? 18F

2019. dec. 3. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
A ruhaboltban kb. olyan árak vannak, mint itthon. De alapvetően nem olyan olcsó város, a vásárban is van 1500 egy lángos. Lehet kártyával fizetni.
2019. dec. 3. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Kártyával lehet fizetni. Mennyi időre mentek? Én inkább a várossal ismerkednék shoppingolás helyett. Rengeteg látnivaló érdekesség van. Nem, nem csak múzeum meg ilyen „hülyeségek”. Semmi olyan nincs ott, amit Magyarországon nem tudnál megvenni. Árakban van ami a magyar szint alatt van, és olyan is, ami drágább.
2019. dec. 3. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már az is kérdéses -vásárlás szempontjából-, hogy milyen nap mentek?!

Arra számítsál, hogy az idegesvezető majd végig visz a nevezetességeken és a vásárokon, és így nem túl sok szabadidőtök marad. Ha mégis, akkor tudom ajánlani a Maria Hilfer strasszét. Ott rengeteg üzlet van mindkét oldalon, de az akciós árakat érdemes nézni. A karácsonyi vásárokban -szinte- kizárólag olyan -felesleges és használhatatlan- kézműves termékek lesznek, amiket csak olyanoknak ajándékoznak akiknek már mindenük meg van és abból is van nekik legalább kettő.

A legolcsóbb dolgok vagy kaják is 5-10 Eurónál kezdődnek, így javaslom az otthonról hozott szendvicseket. A forralt bornál a bögréért is fizetni kell, ha nem akarod haza vinni mert pl. bűn ronda, akkor helyben visszaválthatóak.

Még javaslom, hogy okostelóra töltsél le valami térképet, mert pillanatok alatt el lehet tévedni a hatalmas tömegben.

(Mindegyikőtöknek legyen meg az idegesvezető tel.száma, ha mégis -vagy ő vagy ti- eltévednétek)

2019. dec. 3. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy lesz -e idegen vezeto,de megfogadom a tanacsokat. A shopping az egy amolyan opcio volna csak,ha olyan olcsoak a dolgok. Meg vagyok lepodve,hogy vannak itt ertelmes tagok is. Koszi szepen a valaszokat
2019. dec. 3. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt -szinte- mindenki értelmes, csak azt utálja a többség, ha valaki értelmetlen kérdést tesz fel, vagy velünk akarja kikerestetni azt a guglin, amit maga is megtehetne...

Neked meg jó utazást.

(Idén vagy huszadszorra megyek ki Bécsbe sétálni egyet az adventi forgatagban, de lehet, hogy korizunk is egyet.)

2019. dec. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!