Mennyire biztonságos most Szlovákiába utazni? Van valami speciális, amire figyelni kell az utakon? Egy pár SZK autót láttam közlekedni nálunk, de elég vad sofőrök.
Szerintem is teljesen biztonságos, az egyetlen veszély az lehet, hogy lezàrják a határokat a környező országok romló tendenciài miatt. De hazatèrni akkor is engednek.
A közlekedési kultúra érezhetően jobb, a rendőrök aktívabbak. Az itthon látható szlovák rendszámosok jó része nem tartósan Szlovákiában él.
Teljesen biztonságos,kultúrált ország
Nem tudom pontosan mire kérdeztél a veszélyesség alatt így mindkettőre válaszolok
Vezetés:szerintem jelentősen jobb mint a magyar,román vagy cseh helyzet,nincs annyi agresszív sofőr és mivel elég vidékies jellegű ország így nem is olyan forgalmas a legtöbb út
Korona:ez már veszélyesebb lehet a határzár miatt mivel bár Szlovákiában nincs annyi fertőzött,a környező országokban elég sok van de gondolom 5 nap alatt azért csak nem jelentik be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!