Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire biztonságos most...

Mennyire biztonságos most Szlovákiába utazni? Van valami speciális, amire figyelni kell az utakon? Egy pár SZK autót láttam közlekedni nálunk, de elég vad sofőrök.

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sok tekintetben kulturáltabban vezetnek, mint a magyarok. Ott nem dívik annyira ez a "kihaénnem" és "habeledöglünkakkoriskielőzlek" hozzáállás.
2020. júl. 7. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen biztonságos. Közlekedési kultúra kicsit jobb, mint nálunk. Koronavírus tekintetében pedig nagyon kevés a fertőzött. Közbiztonság szintén rendben.
2020. júl. 7. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is teljesen biztonságos, az egyetlen veszély az lehet, hogy lezàrják a határokat a környező országok romló tendenciài miatt. De hazatèrni akkor is engednek.

A közlekedési kultúra érezhetően jobb, a rendőrök aktívabbak. Az itthon látható szlovák rendszámosok jó része nem tartósan Szlovákiában él.

2020. júl. 8. 04:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hát remélem a határ marad úgy, ahogy van. Csak 5 napról lenne szó.
2020. júl. 9. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen biztonságos,kultúrált ország

Nem tudom pontosan mire kérdeztél a veszélyesség alatt így mindkettőre válaszolok

Vezetés:szerintem jelentősen jobb mint a magyar,román vagy cseh helyzet,nincs annyi agresszív sofőr és mivel elég vidékies jellegű ország így nem is olyan forgalmas a legtöbb út

Korona:ez már veszélyesebb lehet a határzár miatt mivel bár Szlovákiában nincs annyi fertőzött,a környező országokban elég sok van de gondolom 5 nap alatt azért csak nem jelentik be

2020. júl. 10. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!