Érdemes kiutazni Horvátországba fiatalként júliusban ?
Neked komolyan szenzáció az, hogy egy csapat sportoló megfertőzi egymást? Amikor órákon keresztül egymás közvetlen közelében vannak, egymás nyakába lihegnek, majd együtt le is zuhanyoznak, aztán feltehetőleg közös szálláson alszanak, ahova közös busszal érkeztek? Hát ez tényleg valami brutál mutáns vírus lehet, ha ilyen "nehéz" körülmények között is képes terjedni. Ne hisztériázzunk már.
Igen, bármilyen tárgyról bekerülhet a vírus a szervezetbe, ennek az ellenszere a gyakori kézmosás, és az, hogy nem tapogatsz össze minden hülyeséget. Nem az, hogy otthon ülsz egy szkafanderben, mert az elég erős túlreagálás.
21-es, Te valami teljesen másról beszélsz (nem szenzáció, csak sok a téves nézet, hogy csak a legyengült immunrendszert támadja), ráadásul úgy, hogy el sem olvastad a cikket: a kézis lányok egy héten 2-szer edzettek.
És a hiszti az nem itt kezdődik.
Nem baj, nem fogok tovább "beszélgetni" Veled, mert ez nem kulturált eszmecsere, aminek szántam, hanem inkább Te vagy az, aki hisztizik :D
Egy dolgot tudok: ha valakinek kanyarója van, akkor azt nem engedik közösségbe, elkülönítik, otthon kell maradnia.
No, hát kb ez a vírus is egy járvány,, fertőző, csak nem látszik, mint a kanyaró és emiatt sok ember szerint nincs is.
De nem baj, Te menj, utazz, láss világot, ne törődj senki mással, csak saját magaddal - úgyis ez a "divat" manapság.
És én hisztizek, te jó ég. Olvasd vissza az utolsó mondatodat, és gondold ezt át.
Csak egy kérdésem lenne még, aztán lezárom a témát: mi a javaslatod? Meddig kéne otthon maradni? Amíg nincs vakcina? Vagy most csak külföldre ne menjünk? Vagy csak Horvátországba ne? Nem világos, hogy mit szeretnél.
Kérdezőnek:
Na ennyit arról, hogy lesz időtök hazajönni: ma déltől lezártak Katalóniában egy területet, 200 ezer ember került karantén alá - jó, igen, tudom, az nem Horvátország, de ez BÁRHOL megtörténhet.
23-asnak: látom nem vetted észre, hogy "átváltottam" a Te stílusodra és a Te stílusodban írtam meg az utolsó mondatot :D
Nem az az érdekes, hogy én mit szeretnék, mert ez nem rólam szól...
Arról szól, hogy az emberek nem veszik tudomásul, hogy járvány van, mindent ott folytatnak, ahol abbahagytak és ha a légitársaság törli a gépeket vagy valami miatt nem tudnak oda és úgy utazni, ahogy eltervezték, akkor felháborodnak.
Mi volna az ideális? Belföldön maradni, szabadtéri programokat csinálni, tömegek kerülés, fesztiválok elhagyása (aug 15-től meghirdették némely nagy fesztivált is) apartmanba menni, zárt tereket sok emberrel lehetőleg kerülni. szerintem nem olyan nagy nehézség, simán megoldható :-)
Új hír:
Annyi új fertőzés van Horvátországban, hogy Szlovénia ismét bevezette a 2 hét karantént a horvátokkal szemben(is) !!!
Tegnap jöttem haza, igen hosszú sorokban mennek továbbra is Horvátországba a nyaralók.
Tehetik, hiszen nem a tengerparton vannak a vírusgócok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!