Érdemes kiutazni Horvátországba fiatalként júliusban ?
szerintem menjél, mi is megyünk majd augusztus közepén
nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt annyira rosszabbodna a helyzet
érezzétek jól magatokat! :)
"Csillapodni látszanak"...
Hát persze!
Fordítva ülsz a lovon az előző hozzászólókkal együtt!
Fitalaként sem biztos, hogy felhőtlen lesz a buli. Rengeteg olyan dolog van, ami miatt én aggódnék a helyedben. Pl mert tombol a balkánon a vírus. Ha nem hiszed [link] + piros görbe.
Lehet bármi, lehet karantén, lehet teljes határzár. Megbetegedhetsz, hazahozhatod.
És persze lehet, hogy egy gondtalan szép nyaralásod lesz. Olvass helyi -ottani - lapokat.
Hát én nem mennék, az tuti!
Rokonaim is lemondták.
Csillapodni látszik???
Épp most robbant ki a botrány, hogy a Djokovic szervezte tenisztorna döntőjét le kellett fújni Zadarban.
Djokovic, aki szintén megfertőződött, ezt nyilatkozta:
"Akkor kezdtük el szervezni a tornákat, amikor a vírus gyengült, mert abban bíztunk, a körülmények már megfelelőek a rendezéshez. Sajnos azonban a kórokozó még mindig jelen van, ez pedig rávilágított arra, még mindig tanulnunk kell, hogyan tudunk együtt élni vele" – folytatta a világelső, aki sajnálatát fejezte ki mindenkinek, aki megfertőződött."
Az a baj, hogy a városban egy csomó emberrel találkoztak, szoros kontaktusban kerültek, stb. Olvasd el a cikket.
Hiába szajkózzák, hogy senki ne menjen külföldre, mert nem biztonságos - ezeknek lehet beszélni.
Kérdező!
Felőlem menj, de haza ne gyere, nem szeretném, ha behoznád a vírust.
"ahogy néztem főleg a tengerparti részeken kb nem is volt jelen a vírus."
Zara (Zadar) hol van szerinted?!
Azért a horvát tengerpart elég hosszú...
Három hete valóban múlóban volt. Mostanában napi 50-70 eset van, ez kicsit több, mit mikor ott tombolt. A fő probléma éppen ez, hogy nem tudni, mi lesz két hét múlva. Akár a fertőzésekkel, akár az intézkedésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!