Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyiből jönne ki körülbelül...

Mennyiből jönne ki körülbelül egy 1 hetes Spanyolországi látogatás (Valencia, Dél-nyugat Spanyolország) ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamikor ősszel kimennék a barátomhoz egy hétre látogatóba,ő Erasmussal lesz majd kint, szállást nezett,szóval az nekem is megoldott lenne arra az egy hétre, igy arra nem kellene külön költenem. Nem szeretnék dorbézolni, maximum néhány látványosságot megtekinteni illetve egyszer enni egy egyszerűbb étteremben. Mennyi pénzt kene magammal vinnem a repjegy árán (60-70 oda vissza) kívül? :)

2020. jún. 26. 14:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utoljára mondom,hogy elírtam a leletet nyugatnak,de mindegy. Érdemi választ továbbra sem kaptam a kerdesre.
2020. jún. 26. 19:51
 12/16 A kérdező kommentje:
A keletet
2020. jún. 26. 19:52
 13/16 anonim válasza:

mi Lloret de marban voltunk 7 napig, az út szervezett volt utazási irodával, busszal mentünk és megálltunk Firenzében, illetve Nizzában 1-1 napra.

Fejenként 600 euro volt az út, spanyoloknál nem fizettük a szállást, de olaszba és franciáknál nem volt benne a kaja az árban, ott kb 3x ettünk egy nap, és egy átlagos kaja- üdítő vagy sör kijött fejenként 15-20 euróba, ha kisebb volt az adag.

Barcelonában egy napot voltunk. Vásárolgattam ruhákat, de leázrazások voltak, illetve ott már fogalmam sincs mit ettünk, ittunk, de elment egy 100 euro minimum.

2020. jún. 28. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:

"Murcia tengerparti város".

írta irt egy válaszoló.

" Ezért nem látogatjuk meg őket " mondták az UFÓk.

2020. aug. 26. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
4.5 napra koltottem 400 eurot szallason kivul.etterem + taxi fagyi muzeum stb.
2020. aug. 26. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:

#14: Murcia tartomanyrol beszeltem, amin belul vannak tengerparti varosok is!

Nem azt irtam, hogy Murcia tengerparti varos. Erto olvasas, es kicsit utananezes a dolgoknak!

[link]

2020. aug. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!