Hogyan működik, a látogatás Hollandiában a tulipán kiállításra?
Figyelt kérdés
Hallottam róla, hogy nagyon gyönyörű és meg szeretnénk nézni mi is, de nem tudjuk, hogyan működik, kell jegyet venni, vagy hasonlót? Ha igen mennyibe kerül?2015. jún. 24. 18:31
1/1 anonim válasza:
Tulipán kiállításról nem tudok, persze ettől még létezhet, de szerintem ami neked való lenne, az a Keukenhof garden. Tavasszal van csak nyitva, 16 euró egy jegy, nagyobb városokból van direkt buszjarat, sokszor belepojeggyel kombinálva. Én megyek minden évben, gyönyörű. Egyedül a csónakázást nem ajánlom, az nekem csalódás volt. Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!