Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi "zsebpénzt" vigyek 10...

Mennyi "zsebpénzt" vigyek 10 napra?

Figyelt kérdés

Berlin-Prága-Bécs a megállók, mindenhol 3 éjszakát töltök.

Zsebpénz alatt az étkezést és a szórakozást értem, a többi kötelező költség nem vonatkozik most ide.

2020. jún. 15. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Városonként 100 euro.
2020. jún. 15. 20:00
 2/4 anonim válasza:
100%
Ezeket a kérdéseket sosem értem. Szerintem különféle emberek különféle módon töltik el a szabadidőt egy városban vagy különféle módon szórakoznak. Nem mindegy hogy az ember kiül a folyópartra, vagy egy kerthelyiségben vacsorázik és elmegy aludni. Vagy megvacsorázik a Kempinskiben, körbejárja Berlin legmenőbb klubjait, vagy ha nem a legmenőbbeket akkor is mondjuk elmegy pár partyba végigbulizza az éjszakát... stb stb. Megannyi verzió létezik és hatalmas összegkülönbségeket eredményezhet +- ugyanazon városban, ugyanazokon a napokon.
2020. jún. 15. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos.

Mindenhol szeretnék vacsorázni egy étteremben az első és utolsó nap. Ha valami megtetszik a boltban, akkor azt megvenni, szuvenirt hozni valami apróságokat mindenhonnan, Bécsben elmenni a vidámparkba, egy buli Berlinben. Kb. ilyesmire gondoltam.

2020. jún. 15. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Még mindíg értetlenül állunk a kérdésed előtt, mert ahogyan kiderült, azért egyre többet akarsz. Itt sem mindegy, szolíd vacsoráról van szó, vagy kaviáros ezüstevőeszközösről. Nem mindegy, benézel-e abba a vidámparkba, vagy egész este tolod a zsét.

Szerintem alapvetően az a helyes utazási mód, hogy a saját költekezésed alapján eldöntöd, mekkora kerettel vágsz neki. Aztén beosztod.

De hogy mondjak konkrét példát, nekem a fenti városokra naponta és fejenként pár ezer forint bőven elég lenne, igaz én a világ minden kincséért nem a vidámparkot keresném, és nem hiszem, hogy Berlinben kellene étteremben elverni a pénzemet. Cserébe viszont sokat sétálnék prágában, vagy etetném a hattyúkat.

2020. jún. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!