Foglaltál (az elmúlt 2-3 hétben) augusztusra, szeptemberre nyaralást külföldre?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 08:31
11/13 anonim válasza:
A "befizetett nyaralás"-t szerintem nem Ibusos társasútként kell érteni. :D
Szerintem a Kérdező csak arra gondolt, hogy lefoglalni/előlegezni szállást, megvenni a repjegyet, stb.
Én is magamnak intézem mindig, soha életemben nem voltam csoporttal vagy bármiféle szervezett úton (kivéve egyszer, amikor egy kb. négyórás szervezett busszal mentem a Stonehenge-hez Londonból, mert így volt a legegyszerűbb megoldani az oda- és visszajutást reggel meg este. Ott helyben leszakadtam a csoporttól. Mondjuk a többiek sem maradtak együtt, itt is igazából csak a transzfer volt megoldva).
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdezőnek tökmindegy, hogy utazási irodánál fizettél-e be, vagy magad vetted a repjegyet, szállást. Úgy gondolom , hogy csak a vírus miatt érdeklődik, hogy ki volt már "bátor".
13/13 anonim válasza:
Nem, apum akart még télen de valahogy egyik se tetszett neki, még jó, lehet megérezte (vicc) így nem fizettünk ki semmit és valószínű marad is a belföld idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!