Foglaltál (az elmúlt 2-3 hétben) augusztusra, szeptemberre nyaralást külföldre?
Nem. Leveleztem egy amerikai hajótársasággal, amelyiknek az útján szeretnék részt venni jövőre, de ők maguk ajánlották, hogy várjak még a foglalással, mert
1. nem biztos, hogy Európából engedik majd a beutazást, hiába van addig 10 hónap,
2. még abban sem biztosak, hogy el tudnak majd indulni, mert még amerikaiak sem nagyon foglalnak hajóutat egyelőre.
Szóval nekem most a kivárás és reménykedés van... Azt ígérték, augusztus-szeptember környékén már jobban fogjuk látni, hogy mi a helyzet.
#5, ha tudsz igazi csemegét, örülnék, ha megosztanád velem, én egyszer jártam ott egy körutazás keretében, és lenyűgözött.
Nem foglalok (de szeretnék) sehová addig, míg pontosabb körülményeket nem lehet látni. Csak példálózom, nálunk is igen elnyújtottnak látszik a lecsengés, ráadásul nem is egyenletesen.
Nem de még reménykedem,hogy lesz valami az eredetileg tervezett utamból
Moldovába és Fehéroroszországba mentem volna.
Nem most, hanem még tavaly. Horvátország.
Gondolkodtunk rajta, hogy lemondjuk a kialakult vírushelyzet miatt, de még várunk. Írtam a "Koronavírus Infonak", hogy mi a prognózis augusztusra. Annyit írtak, hogy figyeljem az operatív törzset :))
Mindegy, mert ha nem lesz határzár és kiutazási tilalom augusztusban, akkor mindenképpen megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!