KRK szigetre hogyan gazdaságos menni? Autóval ha ott akarunk maradni 2 napot azért mennyi pénzt kérnek el?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 10:37
1/11 anonim válasza:
Szerinetm ráérsz 2021-ig ezen gondolkodni.
Addig is ott a google...
2/11 A kérdező kommentje:
Google ba semmilyen horváttal kapcsolatos információ nincsen magyarul, szerinted viccből kérdezem ? Most szeretnék választ kapni a kérdésemre, nem 2021ben.
2020. ápr. 25. 13:06
3/11 anonim válasza:
Idén nem lesz üdülgetés. Szépen marad felelősen mindenki a helyén!
4/11 A kérdező kommentje:
Senki nem kérdezte, hogy idén lesz -e üdülgetés vagy sem ahogy azt se, hogy az emberek maradnak e a helyükön, vagy sem! Kérdésre vonatkozóan szeretnék érdemi választ kapni!
2020. ápr. 25. 14:25
5/11 anonim válasza:
Csak két napra annyira nem gazdaságos szerintem lemenni. Autópályadíjak, üzemanyag, híd díja. Nem írtad honnan mész.
Ezzel együtt szerintem ha a gazdaságosság a kérdés, akkor minél hosszabb időre. Mást variálni nem tudsz.
A második kérdést nem teljesen értem. Annyi pénzt kérnek el, amennyibe a szállás kerül.
6/11 anonim válasza:
Le vannak zárva a határok ha nem tűnt volna fel
7/11 A kérdező kommentje:
Igen itt a híd díj volt amire gondoltam, tehát ha átmegyek a hídon akkor mindegy hogy 2 napig vagy 2 hétig maradok? Az ára az ugyanannyi?
2020. ápr. 25. 18:54
8/11 A kérdező kommentje:
#6os ki kérdezte a határhelyzetet?
2020. ápr. 25. 19:42
9/11 anonim válasza:
A híd díj emlékeim szerint 1000Ft-nyi volt 2 éve és csak az egyik irányba (a sziget felé) kellett fizetni.
Itt amúgy itt le van írva minden, magyarul: [link]
10/11 A kérdező kommentje:
Ezigen! Köszi!
2020. máj. 1. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!