Kb 3000 km-es tavolsagban barhova olcson el lehet jutni, szoval europan belul barhova lehet olcson.
2018. márc. 11. 02:09
2/8 anonim válasza:
Alapigazság, hogy a legolcsóbb jegyeket a légitársaságnál találod meg. Igen, folyamatosan böngészgetni kell őket, hátha belebotlasz egy véletlen error fare-be. Egy ismerősöm így járta meg Japánt ötvenezerből. De vannak oldalak, akik szintén böngészgetik őket, pl. Repjegyportál (fb), azt is érdemes nézni. Olyan oldalon ne vegyél jegyet, ahol nekik kell fizetni, és nem a légitársaságnak, mert értelemszerűen egy kis hasznot is belekalkulálnak. Fapadosnál meg vagy hónapokkal előre vedd meg, amikor még olcsó, vagy közvetlenül indulás előtt nem sokkal nézd meg, hogy maradt-e még üres hely, mert azt is inkább utánad dobják olcsóért, mint hogy üres legyen.
2018. márc. 11. 09:02
3/8 anonim válasza:
2.-s, ekkora baromságot amit te itt írtál
te valaha kimozdultál a szobádból?
a legolcsóbb jegyek 80%-ban az OTA-nál vannak ne a légitársaságoknál, nem a prolijáratról beszélek hanem a legacy-ról.
2018. márc. 11. 12:46
4/8 anonim válasza:
Kedves #3, jópárszor utaztam már repülővel 2005 óta, és még annál is többször informálódtam gyakorlott repülő ismerősök tapasztalataiból.
2018. márc. 12. 17:05
5/8 anonim válasza:
4.-s en bejartam a fel vilagot, mar regota nem tudom osszeszamolni hanyszor repultem, de nem vitatkozom veled, legyen ahogy akarod
2018. márc. 12. 17:20
6/8 A kérdező kommentje:
Hú, kicsit eltérőek a válaszok, nem baj az.
Köszönöm, hogy segítettetek :)
Esetleg linkeket tudnátok küldeni? Köszi előre is.
2018. márc. 28. 13:31
7/8 anonim válasza:
Csak van valami oka annak, hogy kiírtad a kérdésed 2018-ban és azóta is ott tartasz - mindezt a 4000 forintos nyári tengerparti jegyek korszakában -, hogy ismét kiemeled ezt az ostobaságot:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!